|

Ajuta vitaminele la masa musculara? Ms.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai nevoie de vitamine daca depui efort (sala, ciclism sau alte sporturi). Marea majoritate nu si le pot lua in cantitatile necesare pe toate deci iau suplimente.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Hai sa gandim. chestia aia de o faci cand ai creier. deci, vitamine. cand faci efort elimini apa si...vitamine. deci faci efort, ai nevoie de vitamine.

pe alta parte: urinezi, iar elimini vitamine, iar ai nevoie sa improspatezi resursele corpului. vitaminele sustin TOATE procesele corpului. de ex: vit A ajuta vederea, D3 fixeaza calciul in oase, C ajuta sistemul imunitar si previne catabolismul, K ajuta la restructurarea oaselor, B6, B12 iar ajuta la hipertrofie musculara. si tot asa.

inca o chestie, oricat de sanatos mananci, nu ai cum sa ii dai corpului toate vitaminele de care are nevoie. evolutia corpului uman aduce modificari la nivelul cerintelor...adaugi faptul ca nici legumele nu mai sunt ce erau (hibridizari sa arate mai bine, sa creasca mai repede, etc; sol mai slab calitativ, samd) iese o concluzie usoara: ia vitamine ca ajuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te ajuta doar 50% in rest nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează