| Xenodrome a întrebat:

Am 1.82, 15 ani si 76 kg, as vrea sa slabesc in jur de 4 kg si sa nu mai am stratul de grasime pe maini, am un mic strat de grasime pe maini care imi acopera venele. Eu as vrea sa scap de el, deoarece vreau ca venele mele sa fie mai vizibile. Vreau sa precizez ca fac sala de o luna si 2 saptamani, prima luna am inceput sa consum Creatina, apoi dupa o luna am trecut la X-plode. Pe zi am cam 2-3 mese, nu toate consistente. Vreau sfaturi sa scap de stratul de grasime de pe maini in primul rand, mai rapid, sau cum credeti voi ca trebuie sa imi transmiteti mesajul.Nu vreau sa aud de pastile de slabit sau alte porcarii. Raspunsul cel mai serios va primi funda promit, ca voi trece pe aici si o sa le citesc apoi voi alege un raspuns castigator.

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Fii atent! Faza cu venele care ti se vad pe brate e o prostie.Asta nu insemna ca tu ai grasime pe brate si din aceasta cauza nu ti se vad venele.Depinde de conformatia ta si de cat de gros e stratul pieli.De exemplu cunosc un tip care nu i se vad venele pe bicepsi si antebrate si are bicepsul bine definit.Are 40 de cm in biceps dar nu i se vad venele.Ca sa vezi daca ai strat de grasime pe brate intinde mana dar sa fie relaxat si apuca cu degetele de stratul de piele de pe triceps.Vezi si tu cat de mult poti sa apuci si sa intinzi ca sa vezi cat predomina grasimea in zona bratelor.Nu esti gras! Ar trebui sa mai pui ceva kg de muschi pana la 82 de kg 83.

| Xenodrome explică (pentru cristi1505):

Asta asa o fi, poate ca am numai la abdomen putina grasime, dar nu si pe maini.

| cristi1505 a răspuns (pentru Xenodrome):

Vezi?! Nu te prosti sa incepi sa ti regim pentru ca sa slabesti ca tu zici ca ai grasime pe brate.Nu! Antreneaza-te in continuare ca oricum esti bine la 182 si 76 de kg dar ar trebuie sa mai pui vreo 6 kg pe tine.Dar ai grija su nu fie grasimewinking. Adica nu manca chiar orice si sa faci abuzuri.Mananca carbohidrati buni (orez, cartofi etc.)+alimente bogate in proteine.Mai adaugi si ceva suplimente si iti va merge bine.


P.S:Suplimente de calitate!

| Xenodrome explică (pentru cristi1505):

Pai daca as avea de eliminat grasime, ar fi doar un pic la burta, adica la burta am vreo 3-4 kg cam asa, de dat, in rest cresc in masa musculara. Ca supliment consum X-plode, si s-ar putea sa mai adaug un GFX sau Pro Gaine, daca nu, un Pro Whey.

| cristi1505 a răspuns (pentru Xenodrome):

Adauga un Gfx 8 daca vrei masa musculara frumoasa.Pana atunci baga ceva cardio dupa antrenament pentru a elimina stratul adipos.

| Xenodrome explică (pentru cristi1505):

Pai dupa antrenament, sa fac un cardio de cate minute?

| cristi1505 a răspuns (pentru Xenodrome):

15-20 de minute. Poti si mai mult daca vrei.

8 răspunsuri:
| FuriousMadalin96 a răspuns:

In primul rand renunta la dulciuri, cipsuri, sucuri, grasimi saturate, paine...calculeaza-ti caloriile si carbohidrati care ii mananci zilnic, mananca in asa fel incat sa poti arde mai multe calorii decat ai mancat, alearga, fai exercitii de tip circuit, la intensitate MAXIMA! Eu fac asta de 2 saptamani si am reusit sa scap de 2, 4kg, bafta!

| Veleno1 a răspuns:

Ai grija la alimentatie, daca vrei sa slabesti fa si cardio dupa antrenament.Venele sunt vizibile atunci cand ai o vascularizare buna si un muschi bine dezvoltat. Daca vrei sa slabesti ar trebui sa faci cam 12-15 repetari pe serie.