| Anonimu173 a întrebat:

Am comandat proteinele true whey de la gymbeam îmi puteți spune cât de eficiente sunt în creșterea masei musculare și în luarea de kg?

Răspuns Câştigător
| carevaescu a răspuns:

Proteina whey (adică din zer) e printre cele mai bune.
Pentru creșterea masei musculare îți trebuie o dieta adecvata. Pe asta trebuie sa estimezi cantitatea totala ingerata de proteine din tot ceea ce mananci si sa te asiguri ca pentru fiecare kg greutate corporala ai 1.5 - 2.0 grame de proteine. Trebuie sa te mai asiguri că nu esti in deficit caloric. Si trebuie sa exersezi muschii bine. Bafta

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Iti recomand sa folosesti proteia de la genius nutrition, eu o folosesc de un an si e geniala atat dpdp al calitatii cat si al abosortiei, sunt top pe Romania, peste gymbeam. Te ajuta sa iti atingi necesarul de proteina, asta in combinatie cu alimentatia, pentru a-i oferi muschiului nutrientii necesari refacerii tesutului muscular, dar nu te ajuta prea mult pentru luarea in greutate, asta o controlezi din alimentatie, acum depinde de scopul tau, prin luarea de kg la ce te fereri mai exact? Poti lua in greutate prin surplus caloric, dar pentru asta trebuie sa iti aflii necesarul caloric zilnic, ca sa stii cat sa adaugi in plus, dar nu te ajuta daca iei in greutate punand grasime, daca vrei sa te faci mai mare fara a acumula grasime ai nevoie de 2g per kg de proteina pe zi, si de sfanta hipertrofie, adica antrenament de forta in care duci serile pana la epuizare unde trebuie sa simti ca ai rupt test muscular in timpul antrenamentului, a 2 a zi dupa antrenament sa simti acea febra.
Vei acumula masa musculara atata timp cat antrenamentul de forta si necesarul de proteina merg zilnic mana in mana.

| Anonimu173 explică (pentru MarianWLF):

Prin luarea de kg ma refer la cât de eficiente sunt cu ajutorul a meselor zilnice

| SkandallKamataru a răspuns:

Sunt doar suplimente, suplimentezi ce nu poti sa-ti iei din alimentatie, nu inlocuiesc mancarea in sine.

Scrie pe ele cate kcal si proteine au pe 100 de grame.
Nu te astepta la minuni ca nu exista asa ceva, au in jur de 120 de kcalorii si 23g proteina pe 30grame.