| IonutValeriu a întrebat:

Am probleme cu coloana, am facut fizioterapie, in prezent fac kinetoterapie, mi-a spus antrenorul de la kinetoterapie că am voie sa fac si exercitii cu greutati dar nu mai mult de 3kg.
Daca fac exercitii pentru umeri, piept, biceps, triceps, antebrate dar cu 3kg, imi va afecta coloana? Am inceput sa imi pun o pernă pe perete si sa proptesc capul in ea in timp ce fac exercitii pentru biceps, triceps, ca sa nu mai stau in picioare drept fortand coloana.

Ce fel de exercitii cu gantere de 3kg pot face pentru a nu afecta coloana? Din ce pozitie?

5 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Deci faci kinetoterapie, dar în loc să întrebi oamenii de acolo, care sunt specialiști, te-ai gândit tu că ar fi mai deștepți niște copii de pe TPU?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca ai probleme cu coloana nu este indicat sa faci niciun efort.

| IonutValeriu explică (pentru AnastasiaK):

L-am intrebat dar a dat niste raspunsuri seci de fiecare data, nu e explicit, de aia ma baga in ceata

Bula
| Bula a răspuns:

Daca vrei sa sfarsasti cu carje si scaun cu rotile, atunci continua exercitiile cu gantere, biceps, triceps etc., fiindca vei avea mare nevoie sa ai forta in maini!

| AnastasiaK a răspuns (pentru IonutValeriu):

Atunci insistă sau caută altul. Aici o să dai doar peste experți în datul cu părerea, nu e cazul să-ți pui sănătatea în părerile altora...mai ales că și întrebarea ta e vagă. Probleme cu coloană există o grămadă și nu toate au aceleași (contra)indicații.