| Culcat2u a întrebat:

Am și eu o întrebare.Ce înseamnă centrare la bara a doua?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Daca imi aduc aminte bine din fotbal, ceea ce intrebi tu, este in functie si se tine cont de cum sunt pozitionati jucatorii echipei adeverse (cei care ataca poarta) fata de poarta la care se desfasoara actiunea!
atunci cand se centreaza,'bara a doua' reprezentand acea parte opusa fata de locul de unde jucatorul echipei adverse centreaza, in mod irect; prima bara fiind cea direct apropiat de el, daca eu ca si jucator sunt in "jumatatea" drepta a terenului si centrez atunci bara a doua este cea din dreapta pozitionarii portarului, deci dreapta portarului, daca gandim si pozitionam portarul pe centrul imaginar al portii!
daca eu ca si jucator centrez din "jumatatea stanga" a terenului atunci bara a doua va fi conform pozitionarii portarului pe acelasi centru imaginar, cea din stanga lui!

conteaza deci de unde se centreaza in raport cu pozitia portarului -pozitie a portarului care este mereu catre fata terenului, el fiind pe centrul portii (luam ca si etalon asta) stanga +dreapta vor fi in functie de stanga si dreapta lui

sper ca am explicat cum trebuie, este geometrie aici laughing

| Simpatic a răspuns (pentru Simpatic):

Multumesc pentru aceasta funda minunata portocaliewinking

| Culcat2u explică (pentru Simpatic):

Cpl

4 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

înseamnă centrare la bara a doua

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Nu exista a doua bară fix. Oricare din cele doua pot fi a doua in functie de pozitia mingii. primeste una din ambele bări numele de a doua bară. fiind mai departe de minge

Întrebări similare