| cureousu a întrebat:

Am vazut la sala pe cineva foarte slab si cu oleaca de burta si mi-a zis ca el vine la sala ca sa slabeasca si sa aiba patratele. Ce rost are sa ai patratele daca te bate vantul?

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"oleaca"? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce scop are fiecare. E mai sanatos sa ai patratele decat sa ai burta, chiar daca nu arati masiv. Si ar arata mai bine. E greu sa fii si slab(definit) si sa ai si multi muschi. Plus ca nu toti au ambitia asta, multi vor doar celebrul "six-pack" si fac doar abdomene si banda. Trist e ca nici nu le iese fiindca nu au dieta. Dar da, are rost dpdv estetic dar si al sanatatii. E un inceput bun.

| ValentinGabi a răspuns:

Fiecare face ce-l taie capu, poate așa consideră el că e nevoie

| bornsinner a răspuns:

Simplu, cel mai probabil e tipul "skinny fat" - fara masa musculara, dar cu un procent vizibil de tesut adipos. Probabil vrea sa elimine acea grasime, dupa care sa urmeze etapa de crestere in masa musculara, cu depunere minima de tesut adipos.

Poate te gandesti ca ar trebui sa inceapa de acum cu masa musculara, dar asta va insemna sa acumuleze si mai multa grasime, dupa care sa inceapa sa slabeasca. Depinde de ce procent de grasime are in prezent si daca are idee ce face.