| Losnams a întrebat:

Ar trebui sa fiu atat de disperat ca sa slăbesc? Am 14 ani, sunt baiat, am 170cm si in jur de 68kg, e chiar asa mult? Credeti ca e chiar asa urgent sa slabesc? Adica sunt altii care sunt mult mai grasi, si n-au nicio treaba rolling on the floor, eu zic ca dramatizez cam mult. Adica daca dau 3-4kg arat perfect. Mama imi zicea ca daca mananc regulat si fac sport cat de cat ma voi mentine bine. Am putina burta, dar mna.Voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
| Doja a răspuns:

Esti ok, dar nu te culca pe ureche. Du-te la sala ca sa profiti de pubertate si maximul de testosteron pe care il vei avea in viata asta. Asta te va ajuta pe viitor la disciplina, concentrare, forta, viteza, te va mentine mai slab, iti va creste densitatea osoasa si per total mai sanatos.

Ideal e sa nu ai burta. Fa ceva sa nu ai burta, si atunci vei fi ok. Mama ta are dreptate.

Nu trebuie sa te intereseaze cat de grasi sunt altii. Doar tu si organismul tau vei conta pentru tine. Daca te culci pe ureche, si ajungi sa crezi prostii de genul "esti frumos oricum vrei tu", "fii tu insuti" si alte d-astea vei fi tinut pe loc in vreme ce altii persevereaza.

Deci. da jos burta.

| Losnams explică (pentru Doja):

Si ce ar trebui sa fac ca sa o dau jos?

| Sunshine123 a răspuns:

Esti perfect asa cum esti pentru inaltimea ta. In plus esti baiat si nu ar trebui sa fii complexat de greutatea pe care o ai. Fetelor le plac baietii bine facuti happy ( asta fiind un bonus ). Iti faci prea multe griji. Esti perfect asa cum esti. In plus daca tu te simti bine cu tine insuti nu ai de ce sa asculti parerile altora. Sper ca te-am ajutat.

| AnonimKjn a răspuns:

Daca tu te simtii bine in corpul tau si nu ai probleme cu sanatatea, ramani asa.
Fiecare om este frumos in felul lui, nu conteaza ca e gras sau ca e mai maro la piele. Pana la urma cu totii suntem oamenii.
Si daca cineva rade de tine ca esti gras sau nu stiu ce, nu l baga in seama, n-are rost.

| Voicu_Iulia_1993 a răspuns:

Deodată ce ai 170 de centimetri, ar trebui sa ai 60 de kg. Dar dacă faci exact cum a spus mama ta te vei menține (mă refer să nu te îngrași mai mult), dar daca vrei sa slăbești neapărat tine dietă!