| MadalinVoicu98 a întrebat:

Branza de capra in exces dauneaza? Adica stiu pe cineva care manca 500g branza capra pe zi si dupa un timp a ajuns la doctor cu pete rosii pe piele si doctorii i-au zis ca de la branza, dar ciobanii de mananca branza mereu si traiesc 90 ani? Altii mananca 1 kg carne pe zi care fac sala intens, băiatului ăla de ce i-au aparut pete rosii si doctorii au zis ca de la brânză si altii mananca 1 kg carne si nu au nimic si fac sala!

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Nu trebuie sa punem toata branza in aceeasi oala. Eu cumpar mai mult de la magazin dar se mai intampla sa iau si de la tarani. Ultima data cand am luat de la tarani mi-au aparut 2 afte dureroase la baza limbii (parca asa se numesc), am mai patit asa cand am mancat odata o shaorma de la o shaormerie dubioasa. Deci clar era ceva in branza aia. Si mai mult ca sigur ca si prietenul tau a patit asa de la branza. Sa fie mai atent de unde o ia de acum incolo. Dar oricum 500 g in fiecare zi e cam mult.
Uita-te pe Youtube, e o emisiune care se numeste freaky eaters, in fiecare episod prezinta ba unul care mananca numai cartofi si cipsuri, ba unul care mananca numai carne, ba unul care mananca numai pizza etc. Chestia e ca oamenii aia se vor imbolnavi in scurt timp, deja au inceput. Daca prietenul tau mananca si multe alte feluri de alimente pe langa branza nu vad sa fie o tragedie.

32 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns (pentru sadrian46):

LOL, de unde 600 grame proteina laughing 600 grame produs poate. El se refera la albus de ou fiert nu uscat - praf /pudra. Si ala pudra are 80% proteina. Strict albus de ou fiert are 10.9 g proteina /100g.

| MadalinVoicu98 explică (pentru alina2k18):

Da mi s-a parut si mie putin ciudat am calculat eu si ar veni 165 g proteina! tot e cam mult! Cel putin la greutatea mea da