| henry14 a întrebat:

Buna am 1, 77 inaltime 61 de kilograme tocmai m-am apucat de sala am doua saptamani si mi-a fost recomandat sa iau SERIOUS MASS am da comanda un sac de 5, 4 kg a si ajuns
Cum imi recomandati sa iau adica cand, dimineata seara dupa sala si cantitatea caree mi-a recomandati de de apa si de praf[serious]
Am nevoie de raspunsuri serioase daca se poate multumesc mult

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

El zice de proteine, tu zici de steroizi...

de ce vorbesti despre CU TOTUL ALTCEVA?

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Dupa antrenament, atat. in rest 4 mese, proteine si carbohidrati la fiecare masa

| diteradrian a răspuns:

Pentru inceput iti zic ce mi-a zis mie antrenorul cand m-am apucat de sala..eu il intrebasem ce sa iau ca sa cresc mai repede in masa musculara.el mi-a raspuns ca "steroizii sunt pentru p. izde "...deci se intelege ce anume vreau sa zic.
In al doilea rand,iti risti sanatatea inghitind prafurile acelea,ficatul si rinichii vor avea de suferit. O sa pui masa musculara repede,dar cand o sa te lasi de prafuri si sala.o sa te "desumfli" si o sa arati aiurea. Incearca fara steroizi si alte rahaturi,trage cat mai mult de fiare,totul tine de determinare. Te sfatuiesc eu,care am avut si eu acelasi gand ca si tine, sa iau prafuri pentru masa musculara, si care acum sunt mandru de alegerea pe care am facut-o renuntand la ele. Te definesti mult mai bine iar forta este cu mult mai mare. Acum depinde de tine ce vrei sa faci.
Iar daca chair vrei sa iei prafurile, consulta un specialsit in culturism, el o sa-ti zica exact cat si cum se ia. Stima!

| Cosmin86 a răspuns (pentru diteradrian):

El zice de proteine, tu zici de steroizi...

de ce vorbesti despre CU TOTUL ALTCEVA?