| Hasna_Alexandru_1993 a întrebat:

Am 16 ani! M-am apucat de sală! Am 4 luni! Aș vrea să iau niște suplimente (whey gold standard-am auzit că sunt cele mai bune din lume)! Din când când mă mai înțeapă la inimă, dar am făcut analize și nu am nimic! Am avut și gastrită... Vreau să știu dacă e indicat!

Răspuns Câştigător
| hgcl a răspuns:

Presupun ca daca ai avut gastrita ti un regim alimentar in care ai voie sa mananci unele alimente si unele iti sunt interzise. Eu iti recomand o pudra proteica din zer, Whey este foarte buna. Dar suplimentele nutritive variaza de la o persoana la alta, tu ai zis ca Whey este cea mai buna din lume, nu pot sa te contrazic dar nici sa iti dau dretate. De exemplu poate la tine functioneaza bine un supliment mai scump si la mine unul mai ieftin, depinde doar de geneticul tau. Daca am avea geneticul la fel toti, toti am fi Mr. Olimpia. Daca analizele la inima ti-au aratat ca nu ai nimic, proteina nu te-ar afecta in nici un fel, 1-2 seviri pe zi ti-ar fi indeajuns. O servire imediat dupa antrenament si inca una care sa tina locul unei gustari (proteina nu se ia niciodata inainte de sala/antrenament, doar dupa). Eu iti urez bafta si nu uita ca sanatatea-i mai bune decat toatewinking.

1 răspuns:
| SiLaS a răspuns:

In primul rand suplimentele nu sunt indicate minorilor, in al doilea rand nu sunt cele mai bune suplimente din lume, nu esti in masura sa le caracterizezi tu si in al treilea rand suplimentele nu se iau de capul lor si nu cred ca te-ar putea afecta din punct de vedere medical indiferent daca ai avut sau nu gastrita.