| ღHoneyBunnyღ a întrebat:

:*

am inceput sa fac si eu exercitii fizice precum:abomene, genoflexiuni...alergat.si multe altele

multi spun ca daca alergi si nu mananci bine o sa slabesti

asa ca vreau si eu un meniu sanatos pentru cei care fac sport zilnic.

multumesc... dau funda:*:*

Răspuns Câştigător
| Afdsa a răspuns:

Abdomene(50-60 pe zi şi dimineaţa şi seara),genoflexiuni(la fel ca la abdomene,cu cât mai multe cu atât mai bine),alergi constant,bei mulţi litri de apă/zi,sport minim 1 oră/zi,reduci din mâncăruri,consumi mai multe fructe şi legume.Uite un fel de program de alimentaţie pe care îl poţi urma dacă vrei:
-dimineata,mănânci un bol de fulgi de cereale(deci fără cereale cu ciocolată sau altele de genul ăsta...);
-între masa de dimineaţa si cea de prânz ,mănânci nişte fructe,orice fructe vrei(de preferat merele),sau legume;
-la masa de prânz,o salată de roşii şi castraveţi(am dat un exemplu,tu îţi poţi face ce tip de salată vrei).O poţi mânca aşa sau cu pâine de secară;
-în timpul zilei,între masa de prânz şi cea de seară,idem,fructe(să nu mănânci dulciuri);
-seara,e de preferat să nu mănânci nimic,pentru că se depune pe abdomen,dar dacă ţie foame,iarrr fructe.ŞI NU UITA DE APĂ MULTĂ!
Poate ţi-am fost de folos,tu alegi dacă vrei să urmezi programul ăsta sau nu,totuşi mulţi au încercat(chiar şi de pe T.P.U.)şi au slăbit într-un timp destul de scurt fără să se înfometeze sau să se îndoape cu pastile.
Baftă.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nevoie de un anumit meniu,ci de putina atentie la alimentatie. Elimina din aceasta produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,alune sau fistic(in rest poti manca cam orice, atata timp cat nu depasesti necesarul).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii, nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii). Succes.

| xAL3Xx a răspuns:

Pai trebuie mancat ori cum daca incepi sa faci abdoment cum zice si "A" ori cum slabesti trebuie sa mananci normal fara diete si alte prsto... sa mananci legumewinking si ou crudwinking