anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi faceti sport(exercitii fizice) dimineata? Si daca da, ce tipuri de exercitii fizice faceti? eu de exemplu in fiecare dimineata fac 2 serii de flotari: una de 30 a 2 de 20, 2 serii de abdomene: una de 30-40, a 2 de 20, si niste genoflexiuni,si la sfarsit de saptamana ma duc la sala:d.Voi ce exercitii faceti,si sunt curios daca mai pot adauga alte exercitii pentru burta in afara de abdomene:d. Vreau sa dau jos burta,am inceput sa si mananc mai sanatos, nu mai fac abuz de dulciuri...

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pai abdomenele nu prea te ajuta sa dai jos burta, ca sa dai jos burta ai nevoie de exercitii cardio ( alergat, inot, aerobic, etc. ).

Eu fac sala, de 4 ori pe saptamana, lucrez muschii cu greutati mari si apoi odihna + mancare.

In niciun caz nu ma antrenez zilnic, ca nu mai progresez ( sau progresez foarte lent ) din cauza supraantrenamentului

| raluk27 a răspuns:

Eu nu fac exercitii dimineata desi asa e recomandat, si asta din lipsa de timp. De regula merg la sala de 4-5 ori/saptamana, dupa-amiaza si fac mai mult cardio. Cand ajung acasa, pe la ora 18-19 mai fac 30 de min de genoflexiuni, abdomene, fandari etc.
Ca sa dai jos burta, trebuie sa miscorezi stratul de grasime (si asta se face cu exercitii cardio) Mai exact, slabesti si dupa ce abdomenul a ajuns cat de cat la dimensiuni normale, spre plate, te poti apuca de abdomene.

| anonim_4396 explică (pentru raluk27):

Cam mult de duci pe saptamana la sala.De 4-5 ori, acolo faci cardio depui oarecum un efort fizic bun.Ar trebui sa faci o pauza de 2-3 zile.eu ma duc doar la sfarsit de saptamana la sala ori vineri sau sambata.

| raluk27 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uneori merg aproape zilnic, cu exceptia duminicilor, cand e inchisa sala. Avand in vedere ca nu lucrez cu greutati, m-am gandit ca nu e nevoie sa fac pauza. Cardio nu strica niciodata si merg pentru mentinere (ok, sunt putin obsedata de asta) si pentru ca locuind intr-un oras mic, trebuie sa imi gasesc dupa amiaza o preocupare.M-am obisnuit cu un anumit ritm si in momentul de fata, daca nu transpir zilnic cam o ora, nu ma simt binehappy

| dracu14 a răspuns:

Eu lucrez acasa cu greutati mari pentru forta de 2 ori pe saptamana
decat abdomene mai bine faci cardio, este mai eficient si mai rapid

| Sup3rN0va a răspuns:

Dimineata asa putin cardio sa te intinzi dar nu se face efort dimineata adica nu faci mare lucru ca doar ai nevoie de energie...si cum abia te scoli nu faci mare lucru.
Antrenamentu cu flotarii si abdomene il faci pe parcursu zilei iti alegi o ora ori la 12, ori la 4, 5 sau 6.
De obicei se face 4 serii sa ai rezultate mai bune mai ales daca vrei sa mai dai din burta ajungi la multe serii sa te simti epuizat, sa simti ca-ti ard grasimiile.
Iti recomand sa te apuci de un sport sau sala.

| molocemarius a răspuns:

Eu fac dimineata exercitii cum ar fi elicea genoflexiuni si altele, dar seara fac si niste abdomene. Funda?