anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna as avea nevoie de un sfat.As dori sa stiu cum pot sa imi fibrez, subtiez gambele pentru ca sun foarte musculoase si se fac din ce in ce mai mari.Am practicat sport toata viata iar acum alerg si fac aerobic si mi se pare ca s-au marit.Va multumesc

6 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Salut! In principiu ideile tale sunt gresite, multa lume se chinuie sa-si creasca musculatura gambei si nu reusesc, insa se mai gasesc si cei care vor sa slabeasca. Pai bine ca sa fibrez ai nevoie de cateva lucruri sa ti minte. Alimentatia, tipul, durata si intensitatea antrenamentului si fizicul tau.
Nu poti sa iti imaginezi ca vei slabi daca esti endomorf (tip somatic). Nu exista endomorf slab sa zic asa, tot timpul va exista problema greutatii. Daca vrei sa fibrezi trebuie sa stii ca muschii necesita antrenamente lungi, intense si combinate cu o alimentatia slab calorica dar voluminoasa.
Genoflexiuni, sarituri, scari si jogging vor ajuta, dar daca nu lucrezi intens nu ai cum sa slabesti. De-altfel combina cu ceva suplimente nutritive pentru slabit si vei avea rezultate.

Insa nu iti imagina ca poti sa dai jos masa musculara. Asta se face doar prin infomatare si alte lucruri. Tesutul adipos vei putea sa-l dai jos insa masa musculara nu se poate da jos, decat fibra (subtia) insa exista riscul unei mai mare volumizari.

Nu prea mai am alte solutii la problema ta.
Poate mai gasesti ceva pe site-ul acesta: http://www.getfit.ro/

| PetreConstanta a răspuns:

Sauna

| pitika_1557 a răspuns:

Din moment ce ai facut sport,si ai pus baza multa in alergare, este normal ca ( virgula) gambele sa fie lucrate, sincer nu ai ce sa faci.ci doar sa le mentii asa cum sunt,daca te opresti,peste cativa ani buni, picioarele se vor face foarte urate, deoarece muschii vor devenii nelucrati.happy

| carmenzo a răspuns:

Eduard mersi dar nu sunt grasa,nu vreau sa slabesc, gamba e toata muschi e voluminoasa, a fost mereu dar de ceva vreme de cand si alerg a cresut si mi se par mai umflate. Oricum e greu de descris doar daca le vezi iti dai seama.Am un program de antrenament si consider ca mananc cum trebuie.In fine va multumeschappyMa mai documentez eu.

| ikebana2 a răspuns:

Asa esti programat genetic, stiu cum e, multumeste-te ca te ajuta sa poti alerga fara incetare.

| WebcamLottery a răspuns:

Nu le mai studia atat.