| Fola_Adela_1983 a întrebat:

As dori sa fac niste exercitii pentru fese, abdomen si membre. Imi puteti recomanda ceva? Prefer video cu astfel de exercitii. Multumesc! Ofer funda puppy dog eyes :*

Răspuns Câştigător
| kar1GaNNN a răspuns:

Pentru fese.
Începe exerciţiul fiind culcată pe spate, braţele sunt pe lângă corp. Ridică bazinul de la podea, sprijinindu-te în talpa unui singur picior, celălalt picior fiind extins paralel solului.

Pentru membre :
1 - Fandare pronuntata, cu mainile tinute una peste alta la nivelul pieptului, indoite de la cot
2 - Ridicam si fandam din nou ca in pozitia 1, repetand de 20 de ori
3 - Cu o greutate mica bine stransa in pumni sau pur si simplu pumnii stransi, in picioare, privirea inainte
4 - Din pozitia 3, pastram presiunea greutatii si ridicam prin salt usor piciorul stang
5 - Schimbam piciorul, tot prin saritura, repetand aceste miscari de 20 de ori pe fiecare parte (in total, 40 repetari)
6 - Cu o gantera (de dimensiuni medii) in maini se fac fandari astfel: un picior lasat in genunchi, in spate, celalalt indoit in unghi drept, talpa bine asezata pe podea.

Iar pentru abdomen iti recomand :
Forfecari
Forfecarile le faceam si in scoala generala, le uram si atunci, nici acum nu sunt chiar cea mai mare fana, dar se integreaza bine in antrenamentul acesta pentru abdomen. Tine palmele sub fund pentru o stabilitate mai buna si iti vei lucra in mod grozav cu precadere abdomenul inferior. Pentru a implica si abdomenul superior, intr-o contractie izometrica, tine capul si umerii ridicati de pe podea. Vei simti cum arde abdomenul in intregime.

Rasuciri de trunchi (russian twists)
Este un exercitiu clasic, pe care cei mai multi dintre noi il face cu o minge de fitness sau un disc in brate. De asemenea, daca ai posibilitatea, poti face rasucirile de trunchi si la o banca declinata. Antrenezi dreptul abdominal si oblicii abdominali, fiind foarte important sa mentii trunchiul in contractie statica, pentru a lucra sub un unghi de 45 de grade. Pentru a creste dificultatea exercitiului si a implica si abdomenul inferior, ridica picioarele de pe sol.

1 răspuns:
| Razvan892 a răspuns:

Nu stiu daca e ceea ce cauti, dar uite ceva special pentru fete: https://www.youtube.com/watch?v=dgFJYcmh-zI