| Scorpions13 a întrebat:


As dori sfatul vostru in legatura cu exercitiile pe care le fac X-treme brothers care au participat la romanii au talent.
Acum sunt la nivelul zero adica fac doar 5 flotari cum credeti ca as putea ajunge la nivelul lor doar cu exercitii.
Credeti ca ei fac sala... eu cred ca pentru a avea un corp atletic si frumos nu trebuie sa mergem la sala si sa ne fortam coloana si altele si sa avem hernii si alte chestii ci sa ne folosim propriul corp ca si greutate fara mari riscuri.
Va rog frumos ajutati-ma.
Daca incep cu 10 flotari 10 abdomene 10 tractiuni credeti ca as putea sa fac ce fac ei?
Si mai am o problema atunci cand stau in maini cu capul in jos simt ca imi plesnesc venele la cap si sunt rosu tot dar treaba cu roseata stiu ca e logica, sangele vine la cap dar simt ca pocneste capul, asa aveti si voi sa ma panichez eu degeaba.

Funda, celui, ce ma multumeste.

Răspuns Câştigător
| xstrstsarstasrsr a răspuns:

Da ei fac sala, stau la mine in oras si i-ti spun sigur. Daca vrei sa ajungi la nivelul lor trebuie sa tragi mult de tine.Cand stai in maini indreapta gatul ca sa nu iti mai plesneasca capullaughing.SI daca esti de abia la nivelul 5 flotari ai mult de tras si nu doar pentru brate ci pentru tot corpul.Incearca sa faci tractiuni si exerciti la bara si o sa te ajute foarte mult pentru ce vrei tu sa faci.

2 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Nu stiu cat te va multumi raspunsul meu. Cu 10 flotari si abdomene, nu vei ajunge nici macar la nivelul 1.
Nimic nu e imposibil, insa daca iti doresti cu adevarat sa faci ceea ce pot ei, e nevoie de foarte foarte multa munca. Nu vei obtine rezultate in cateva saptamani/luni. E nevoie sa dureze si ani. Si antrenament zilnic, intens.

| Scorpions13 explică (pentru LolaLollita):

Ai dreptate.
Nu ma ajuti cu nimic.
Am zis orientativ 10 flotari 10 abd 10 tractiuni, peste o zi 20 din fiecare si tot asa. Dupa parearea ta care e nivelul 1, nu stiam ca exista asa ceva.