| Jupiterrr a întrebat:

Buna, as vrea sa ma apuc de sala, desi sunt destul de slaba (41 kg/1, 59)am o lipsa mare de calciu (rar mai fac atacuri de panica) si ar trebui sa-mi schimb si alimentația. Adica mi se spune ca nu am forme si nu arat destul de bine si as vrea sa schimb asta. Este bine sa depun efort? Daca Da, imi puteți recomanda o dieta sau ce as putea sa lucrez sa nu depun foarte mult efort.

Răspuns Câştigător
| costicj a răspuns:

Wrong, both of u! Recomandarea mea, caută pe YT: Gravity Transformation. Fac research de luni bune și m-am apucat recent de sală și pun în practică tot ce urmăresc acolo.
Pentru lipsa de calciu, poți să-ți faci surplus și din suplimente de vitamine, nu doar din mâncare și atât. Poți face sală și cu greutăți care sunt la limita puterii tale, într-un regim de lucru corect; serii, exerciții, executare. Alimentația este esențială de asemenea, deci urmărește 2-3 clip-uri de pe Gravity Transformation, cu ceea ce dorești mai exact, recomand cu căldura.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dieta cu cel mai mic efort, este cea bazaă pe plante, dieta vegană.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa yoga sau ceva usor si te fortezi dar nu mult. Mai mult sa te fortezi la mancat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la sala din motive gresite draga mea, daca tu crezi că o să fi mai apreciata daca ai forme, o sa ramai profund dezamagita când o să vezi ca oamenii tot îți gasesc ceva de care sa se lege. Cui ii place de tine, ii place și așa slabă cum ești, acum nu mă înțelege gresit e bine să vrei sa te schimbi în bine in fiecare zi dar sa nu o face pentru ei, fa-o pentru tine.

Cât mai puține alimente procesate, și cât mai multe alimente naturale și din surse bune. Indiferent de ce alegi să mănânci, nu exista vreo dieta minune. Te înveți să gătești ce vrei tu, dar care sa fie și sănătos. Care sa includă de toti micro și mactro nutrienții, despre antrenamente, părerea mea e că dacă vrei să ajungi sa "arăți mai bine" nu ai cum daca nu depui efort și lucrezi la o intensitate mai mare, asta cu timpul când iti observi organismul, că dacă zici că ai atacuri de panica și altele se poate sa ai probleme și cu spatele/umerii sa trezești mușchii prin întinderi și indinteri cu greutăți în timp, wighed stretch făcut aproape zilnic SI antrenamente intense făcute progresiv de la greutăți mici până înveți forma de executie, de 2-4 ori pe săptămână e optim, nu numai că reduc stresul dar și îmbunătățesc sistemul imunitar.

| costicj a răspuns:

Plus că în alimentație, dacă știi cum să cauți valorile nutritive pentru fiecare lucru, poți mânca chiar și 90% din ceea ce-ți place, dacă acele mâncăruri conțin ingrediente cu valori nutritive corecte. Deci nu trebuie să te rezumi la ceea ce nu-ți place, mai ales că vegan nu înseamnă neapărat bogat în proteină, atât de mult pe cât ai nevoie.