| Zellen a întrebat:

As vrea sa slabesc, timpul nu imi permite momentan sa merg la sala. Daca in fiecare zi urc si cobor scarile de 20-30 ori, ajuta? + niste exercitii cardio pe care le fac acasa cu ajutorul youtube-ului. Am renuntat la paine, incerc sa nu mananc prajit, dulciuri etc. Dar am o problema cu mancatul seara, deoarece ma pun la somn pe la 12-1. si daca nu mananc de la 6-7 mi se face foame. As vrea sa dau jos din burta si sa imi tonific picioarele, e ok cu scarile?

13 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Nu ai timp? Ce inseamna asta? Ce inseamna sa nu ai timp pentru sanatatea ta? Nu gasesti o ora din 24? Nu vrei sa mergi la sala, nu ca nu ai timp. Portioneaza o masa in doua ca sa poti manca jumatate si dupa 7 seara. Ideal ar fi sa mananci ceva la fiecare 3 ore. Imparte mancarea pe toata ziua in acest fel.

| ubox7007 a răspuns:

Pai depinde, esti femeie sau barbat, cat cantaresti? cat de inalt/a esti?

| Zellen explică (pentru WaterDrop):

Nu am timp pentru ca am de invatat foarte mult. Nu ca nu vreau. Daca nu as vrea, nu as avea abonament.

| Zellen explică (pentru ubox7007):

Fata, 1.68 inaltime, 72kg.

| WaterDrop a răspuns (pentru Zellen):

1 ora pe zi. Clar nu vrei sad

| ubox7007 a răspuns (pentru Zellen):

Atunci da, ajuta urcatul si coboratul scarilor, considera si saritul corzi (sunt la decathlon cu 7 lei, corzi bune, nu de copii) si poate si niste flotari (stand pe genunchi, nu pe varful degetelor cand le faci) + niste genoflexiuni si gata. Dar evident ca cel mai mult conteaza ce mananci.

| Zellen explică (pentru WaterDrop):

Cum spui tu happy dar nu sunt de parere ca sport se face doar la sala.

| Zellen explică (pentru ubox7007):

Ok, multumesc mult! incerc sa am grija cat mai mare la alimentatie

| Nickname1890 a răspuns:

Cum sa iti zic eu tie... vrei sa slabesti dar nu ai timp. Asta este o scuza patetica. Daca iti doresti cu adevarat ceva iti faci timp. Un amic al meu cu care am lucrat si l-am ajutat sa slabeasca si-a facut timp... se trezeste dimineata la 6 la ora 7 este in sala, apoi face dus si direct la munca iar rezultatele au fost incredibile, da-mi un mesaj pe privat si iti arat o poza before and after. Mai poti face sala dupa munca seara. timp se poate face important este sa vrei.

Primul hop pe care trebuie sa il depasesti in procesul de slabit este bariera psihica. Daca tu iti pui bariere mentale de genul"e prea greu, nu am timp, eu nu pot" atunci nu vei reusi niciodata. Deci dupa ce treci pe pargurile astea, trebuie pusa la punct dieta si antrenamentul care nu se fac dupa ureche si cu exercitii de pe youtube daca vrei sa ai rezultate. Te pot ajuta cu toate astea, important este sa fii dispus sa faci sacrificii pentru ceea ce iti doresti.

| Nickname1890 a răspuns (pentru Zellen):

Sport nu se face doar la sala, dar acasa este foarte greu sa te stimulezi suficient de mult incat sa obtii rezultate. Exista parcul pista de atletism, dar presupun ca nici de astea nu ai timp. Really? nimani nu are atat de mult de invatat si eu am trecut prin scoala si stiu cum este.

| RAY a răspuns:

Ce inseamnă a slabi? cum neam ingrăsat?
a slăbi inseamnă a fi in deficit caloric, asta e baza, există a o balantă intre cat manci tu si de cat ai nevoie tu, daca manci mai mult decat ai nevoie vei depune asta ca grăsime, organismul se adaptează mereu de asta dietele sunt o porcărie pentru că dupa ce vei slăbi te vei ingrăsa rapid la loc daca iar manci normal, ca sa intelegi isi explic astfel alina merge 30 de minute pe jos timp de 5 zile dar alina manca la fel ea va slabi un timp ca apoi alina sa vada ca nu slabeste deloc oare de ce? păi organismul lui alina se adapteza ceea ce e incredibil din punct de vedere biologic, alina are mai multe optiuni va renunta la sport si va manca la fel dar se va ingrasa, alina va manca mai putin va slabi tot mai mult sau alina poate merge 60 de minute si manca la fel si va slabi,dacă alina vreodată va renunta la acest stil de viată se va ingrasa,ca urci scările e un lucru foarte bun dar repet mereu mai mult vezi povestea lui alina si scrie asta intr-un jurnal, apropo scrie in jurnal tot cat manci,ce manci,cat sport faci,calorii etc cantarestete mai des, manca mai multe proteine ca tine de foame,mersul la sala nu slăbeste pentru ca majoritatea manca mai mult decat ard, poti slăbi oriunde si prin mers pe jos sunt convins ca cand manci putin si faci sport vei slabi e imposibil sa nu slabesti, alt mit nu conteaza de cate ori manci si cat manci, sper ca mai inteles, te rog intreabăma daca nu ai inteles ceva

| RAY a răspuns:

Cand alina va vrea sa isi mentina greutatea pastrează dieta si acelasi număr de calorii

| Zellen explică (pentru Nickname1890):

Nu am zis ca nu am timp deloc! am zis doar ca "momentan". pentru ca sunt mult prea stresata ca la sfarsitul lunii am bac-ul, si incerc sa ma concentrez foarte mult pe chestia asta. am fost la sala, si acum am abonament, doar ca nu prea reusesc sa ajung, de asta mi-ar fi mai ok perioada asta sa fac exercitii acasa. si chiar imi place sa merg happy daca nu pot acum, nu inseamna ca nu vreau. si sunt fata big grin mi-ar fi de mare ajutor daca m-ai putea ajuta cu o dieta si un antrenament. am trecut de"bariera" aia. nu pot sa iti trimit mesaj