| xSkrilleXs a întrebat:

cate abdomene trebuie sa fac pe zi ca sa fac patratele, mentionez sunt fata si am 15 ani, sunt slaba si am abdomenul plat, eu fac dimineata 50 si seara 50, e bine sau trebuie sa fac mai multe? vreau sa fac patratele in 1luna jumate maxim si mai mentionez ca mananc sanatos. FUNDA!big grin

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Nu vreau sa par smecher sau necioplit, dar se cade totusi sa-ti spun ca baietii cauta mai sus sau mai jos de "patratele".
Este bine ca faci sport, dar fa sport ca sa iti mentii silueta/greutatea, nu pentru "patratele".
P.S. daca tot nu te fac sa te razgandesti, atunci sa te corectez, calea asta pe care ai luat-o nu va avea rezultat, pentru a obtine ceea ce vei ai nevoie de o folie de plastic pe care sa o infasori peste abdomen si maieu (sa nu irite pielea), si sa alergi progresiv, de la 500 m in prima zi, pana la 2 - 2.5 km, cresti cu 50-100 m la 2-3 zile. Fugi 2 zile, faci pauza o zi, sau pe saptamana faci in doua zile pauza si alergi in restul.
Preferabil sa faci aceasta pe la ora 16-17, cand soarele nu mai este la fel de puternic, dar este cald afara si te ajuta sa transpiri.
Sa ai cu tine un recipient cu apa, ceai sau compot slab indulcit ca sa te hidratezi.

2 răspunsuri:
| koko3475 a răspuns:

E bine dar ca sa ajungi la ceea ce vrei trebuie sa urmezi si un program de alimentatie adecvat.

| SportAddicted a răspuns:

Patratele la fete? WTF? Ti-ar place sa arati asa: http://media.realitatea.net/......239500.jpg Mie NU.

La fete nu e vorba despre masa musculara, ci de tonifierea muschilor. Pentru fete se recomanda jogging, gimnastica, si exercitii cu gantere usoare, pana in 5 kg. Nu ajungi la un corp perfect doar facand abdomene.