| Vio199 a întrebat:

ce pot face sa slabesc? Alerg, fac fitness si mananca doar rosii si beau si ceai de slabit (diuretic) dar in loc sa slabesc mai repede ma ingras. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca nu faci 50 de minute de sport intens fara pauza nu vei slabi, corpul s-a vazut agresat de aia sa ingrasat nu uita infometarea reduce arderea caloriilor, bea cata apa isi cere corpul, fa un calendar fa 300 de minute de sport pe saptamana dar intens nu dupa 10 minute gata si culcate dupa masa si noaptea, manca natural orice

| Ibrahimovic a răspuns:

Daca mai continui cu alimentatia asta o sa ajungi cat de curand la spital.

| Ibrahimovic a răspuns:

rolling on the floor))) rolling on the floor Ma intreb cum se poate tine pe picioare daca mananca doar rosii... oh go on

| vangaelis a răspuns:

Mergi la nutritionist, problema este metabolismul tau

| mdaria a răspuns:

De cat timp faci asta? Indicat este sa consumi nu doar rosii, ci si alte fructe si legume - in stare proaspata. Cred ca te grabesti si vrei rezultate peste noapte.

| Vio199 explică (pentru mdaria):

Nu ma astept la rezultate peste noapte, dar nici sa ma ingras in loc sa slabesc...

| mdaria a răspuns (pentru Vio199):

Poate fi doar o reactie de moment.

| Seby1994 a răspuns:

Nu manca paine dupa ora 6 seara, si mai mult fitness. app ceaiurile nu prea-s bune.mult noroc. Funda? big grin

| Vio199 explică (pentru Seby1994):

Mananc doar rosii (si alea sunt din alea mici sherii).

| SexycoldVamp a răspuns:

Pai ar trebui sa incerci o dieta echilibrata.Sa nu mai mananci paine si alte produse de patiserie, poate doar o felie-doua de paine integrala, sa renunti la dulciuri, sucuri din comert si grasimi.Gateste fara ulei, chiar daca gustul nu e acelasi e mai sanatos, ma refer la prajeli.Renunta la fastfood. Dimineata trebuie sa mananci obligatorei,micul-dejun este cel mai important,cereale integrale,oua,salate,lactate, ceva satios; apoi o gustare, de preferat fructe, evita bananele si perele, poate dimineata pentru ca au multe calorii.La pranz incearca mancare gatita fara paine, ghiveci, supe, pui...iar seara(cina cam pe la ora 5-6)o salat sau peste; ceva usor.Trebuie sa ai 3 mese principale si doua gustari, nu uita des si putin! Un alt sfat mananca incet, astfel te vei satura repedeiar pofta va disparea.Ca sa nu ai pofte mari incearca ca o data pe saptamana sa mananci ceva dulce, dar fii atenta la calorii, le poti vedea pe ambalaj.
Un alt factor important e sportul.Ce poti face acasa sunt abdomenele care te ajuta foarte mult si au rezultate destul de vizibile. Poti face joging sau te poti plimba cu bicicleta, rolele ori sa sari coarda.Ideea e sa faci sport zilnic timp de cel putin o ora.Inca ceva hidrateaza-te corect, cel putin 2 litri de apa/lichid pe zi si scapa de ceaiul ala!
Cam asta a mers la mine.Un alt sfat asculta muzica pop si de club si incearca sa te distrezi si sa te binedispui te va ajuta foarte mult!
Sper sa mearga, la mine a mers!

Succes!

| Madaa25 a răspuns:

Hei.
Pai poti manca orice dar mai putina paine si dulciuri :'( Si du-te prin parcuri cu rolele sau cu bicicleta in fiecare zi.
La mine a mers big grin
Bafta happy