| alis_6305 a întrebat:

ce sport ati alege dintre kaiac-canoe si canotaj, diferenta nu este extraordinar de mare, dar este...care dezvolta mai mult muschii abdominali, coapsele?

Răspuns Câştigător
| PsT_6707 a răspuns:

Am facut eu kaiacvreo 3 ani si ceva. Parerea mea personala, nu sunt sporturi pentru fete astea, le dezvolta urat (spate foarte lat, gambe in draci, brate bine conturate, forta in antebrat... nimic ce ar da frumos pe o fata), dar daca vrei totusi sa te dezvolti eu zic kaiac, o sa faci iarna sala la greu, cu greutati destul de mari zic eu baietii ajung destul de repede la 100kg piept. Fizic, te cam inalta si proportii daca asta iti place. Dar pentru ce vrei tu, mai bine lucreaza acasa si dezvolti doar ce vrei, cu o alimentatie buna si antrenamente complexe, nu iti va lua mult pentru ca sunt grupe musculare care se dezvolta destul de repede fata de altele (trapez, gambe). Spre exemplu, daca esti destul de slab/a, daca iti scriu eu laughing un program in 3 luni ai abdomenul aproape perfect. Si nu merita munca de la kaiac doar pentru abdomen sau coapse, parerea mea, pune-ti muzica si lucreaza cate 2 ore pe zi acasa happy

2 răspunsuri:
| ADRIANA_1393 a răspuns:

Eu zic ca: kaiac-canoe daca te-am ajutat bine pup :*:*:*:*:*

| kolcov a răspuns:

Pai eu am colegi in clasa care sunt la canotaj si spun ca si la kaiaca-canoe si canotaj muschii se dezvolta, dar tu asta cauti din acest sport? laughing, oricum o sa faci sala de forta antrenamente speciala, nu doar kaiac.

Întrebări similare