| Clauditza_6664 a întrebat:

Cum pot sa slabesc mai repede dar fara sa tin o dieta drastica si grea?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și cine a spus că trebuie să ții regim drastic?
Învață să mănânci cât mai sănătos și o hidratare corectă (minim 1.5 l la 2.5/3 l sau chiar un pic mai mult pe timpul verii!).
O alimentație săracă în calorii dar suficient de consistentă care să asigure necesarul minim organismului pentru buna lui funcționare și mișcarea zilnică este dătătoare de sănătate (și plimbarea se pune!).
Ca să te orientezi la numărul de calorii, http://calorii.oneden.com/
Tot ce este consumat în cantități mari este excesiv pentru organism.
Alimentele bogate în calorii sunt recomandate să fie consumate dimineața până în ora 14.00 h, seară o cină cât mai ușoară și cel mai târziu savurată la ora 19.00 h, metabolismul devine "leneș" după orele după-amiezii!
Evită la maxim grăsimile, fast-food-urile, cremele, mezelurile, conservele, maionezele, carnea grea, dulciurile din comerț, etc.
Dietele drastice nu fac altceva decât să îți pună sănătatea în pioneze și să cunoști efectul yoyo (slab-gras-slab-gras).
Succes.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| CristianM a răspuns:

Mult sport happy getfit.ro

| domnulgest a răspuns:

Pai dimineata alearga si sa o iei cu incetisoru si mai plimbate si uh pe jos sau cu bicicleta prin parcuri ca asa slabesti

| silvester13051996 a răspuns:

Sport frate da si cu un pic de dieta, de fapt dieta e mult spus sa mananci numai cat crezi ca e nevoie si sa ai vointa sa faci ceva indiferent daca se uita lumea de pe strada cand alergi.stai calma ai sa vezi sa se uita lung si unii cu burta pana la gura:d

| Laszlo_5610 a răspuns:

Pai facand mult miscare... si macar sa nu mai mananci dupa ora 6... winking
Succes!