| AdynaLove30 a întrebat:

Cum sa mai cresc in inaltime[nu vreau sa practic vreun sport doar exercitii pentru acasa as dori sa imi recomandati].Ma simt ca o pitica si vreau sa fiu mai inalta si fara tocuri am 17 ani! Multumesc! Funda:*!

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Hei!
eu am încercat asta când eram mai mică, şi crede-mă că funcţioneazălaughing deci, uite ce trebuie să faci:
te prinzi cu mâinile de o bară, te ridici puţin, şi începi să te legăni.(ca în leagăn.) maxim 5-10 minute.şi repeţi exerciţiul ăsta câteva săptămâni.
Baftă!

4 răspunsuri:
| ligiligi a răspuns:

Buna! nu putem fi cum vrem noi.Nu toti suntem la fel. Unii suntem mari, altii mici.Nu trebuie sa iti fie rusine sau sa te simti o pitica. Oamenii care tin la tine te accepta asa cum esti. Sper ca te-am ajutat si intotdeauna sa ai o expresie buna despre tine..Bye!

| ZZG a răspuns:

Eu m-am apucat de cateva saptamani de Pilates, fac de doua ori pe saptamana.Iti sculpteaza corpul si, teoretic, te inalta.

| Renes a răspuns:

Buna!
Fa baschet, te inalta, eu il fac de 1 an si sunt mult mai inalta.
E un sport frumos, recunosc ca la inceput mi se parea naspa si obositor, dar cand incepi sa-l faci cu adevarat si sa il practici des e pur si simplu GENIAL.Nu judeca din prima saptamana, iti garantez ca o sa-ti placa.


Bafta!

| cata211 a răspuns:

Pai cel mai simplu ar fi sa practici un sport, dar tu vrei sa faci exerciti.Am auzit ca abdomene sunt esentiale pentru inaltat incerca dar te previn nu apar raspunsuri imediat trebuie macar 1 saptamana funda?