| sNoKeRR a întrebat:

Buna ...de miine incep sa frecventez sala de forta... ce regim trebuie sa am la mincare? rog sa imi spuneti

7 răspunsuri:
| Dark13 a răspuns:

Trebuie sa mananci sanatos de ex:fructe,legume,mic dejun,poti manca si supe... aproape orice dar nu:oua sau cine sti ce sanatos multe legume, fructe, carne.cartofi pai.sa zicem

| teddy28 a răspuns:

in timpul antrenamentului consuma minim 2 l de apa pentru a te hidrata
revenind la Masa trebuie luata cu circa o ora inainte de a merge la sala, pentru ca alimentele sa se digere in acest timp. Alimentele consumate trebuie sa fie bogate in carbohidrati, pentru ca acestia ne dau energia de care avem nevoie.
De Exemplu : un bol de cereale cu lapte
- o banana
- un iaurt si o banana
- biscuiti dietetici cu iaurt si fructe
- un sandvis cu branza si sunca proaspata
- un smoothie
Dupa finalizarea antrenamentului poti manca abia dupa o ora sau o ora si jumatate. In acest timp te poti relaxa facand un dus si apucandu-te sa pregatesti masa. Este important sa consumi multe legume, tocmai de aceea salatele, supele sau legumele pe gratar sunt cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de masa de dupa sala. Bineinteles, poti consuma si putina carne de pui la gratar sau peste, iar la desert un fruct. la final un ceai rece.tongue ar fi un meniu perfect pentru a avansa SUcces

| 0rlando a răspuns:

Cât mai diversificat și sănătos, cu multe proteine și fibre.
Și bagă în tine ca spartu' că dacă faci sală și nu mănânci cât trebuie, începi să slăbești și să pierzi din masa musculară.

| LionelAndres a răspuns:

Baga mult in tine orice si tine-te de sala

| Kimyy a răspuns:

Dimineata:un bol cu lapte si cereale simple(fara cacao)sau cateva felii de sunca si cascaval cu o ceasca de ceai si unt.
Dupa-masa:Supa de orice fel,cartofi natur cu carne de vita si salata pe langa sau orez cu legume fierte cu un snitel si la desert fructe.
Seara: cartofi natur cu carne de vita, cascaval pane, crochete de cascaval sau orez iar la desert o clatita sau o felie de cremes.
Cam asta ar fi.happy
PS: Sa manaci la ore fixe in fiecare zi
exp:7:30 14:30 19:30.
Garantat!

| raulb a răspuns:

Mananca cat consideri tu ca e binehappy si cat crezi ca poti da joswinking