| zarchaiev a întrebat:

Salut prieteni, vreau sa incep sa fac sala si sa tin regim, as vrea sa imi spuneti, cam ce ar trebui sa mananc, si ce nu. Stiu ca nu trebuie sa mananci carbohidranti, dar nu stiu in ce ii gasesc as vrea sa imi dati un regim in care sa scrie ce trebuie sa mananc. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Ai auzit tu x lucru nu inseamna ca este sau nu ceea ce trebuie sa faci. si eu am auzit ca e razboi in crimeea si nu e :/

eh, oricum, alimentatia tine de ce vrei tu sa faci la sala. pentru masa musculara iti trebuie carbo, pentru slabit trebuie sa ii reduci, pentru definire la fel.

cat timp nu ai zis scopul tau o sa raspund doar la sursele de carbo: orez, orice contine faina (prajituri, paste, paine, cozonaci, etc), ce contine zahar (aici discutia este mai grea, corpul proceseaza zaharul aiurea), legume, fructe.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De ce sa nu mananci carbohidrati?

Si ce obiectiv ai : masa musculara, forta, slabire, rezistenta, etc?

| zarchaiev explică (pentru Cosmin86):

Sa mi se vada muschi am pe abdomen celulita, grasime, e inestetic... vreau sa arat bine!

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

In functie de varsta la care esti se alege un meniu.

E important sa intrebi un nutritionist, daca esti in crestere. Altfel ar putea fi implicatii destul de neplacute in dezvoltarea ta.

| Petrica1337 a răspuns:

Nu manca prajit ca nu te ajuta deloc. Mananca mancare fiarta si racita si nu manca multa paine. Mancarea fiarta este consistenta si nu te ingrasi de la ea, plus ca se digera foarte repede.Gen muschi de porc fiert la care poti adauga cartofi fierti pe care îi poti condimenta, dar sa nu îi condimentezi foarte mult. Poti sa mananci si fructe pe parcursul zilei. Aminteste-ti! Nu manca prajit si multa paine. happy