| andrey9999 a întrebat:

merg la sala de o luna, si as vrea sa iau niste proteine naturale, sunt bune? Si ingrasa proteinele? Eu as vrea sa am un corp frumos nu sa am 150 de kg de muschilaughing. Va multumesc mult!

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Decat sa te duci la sala 1 luna, mai bine stai acasa. Nu rezolvi nimica. Pentru un corp atletic, este bine sa faci bazin si coarda. Nici decum culturism. Culturismul dezvolta masa musculara, iar daca iei proteine, te vei umfla ca o gaina. Ca atare, coarda, bazin, si daca poti alergari. Aceste trei, probe dezvolta organismul, modeleaza si intareste,. Este alegerea ta Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îngrașă când nu depui efort suficient, bagă după un an, asta în cazul în care ai un corp firav si nu ai de unde să dai jos, adică dacă ești slab. Dacă ești mai plinuț sau ok, nu lua proteine.

| Andmanny a răspuns:

Desigur ca sunt bune big grin fundamentul masei musculare, ingrasa doar daca maninci peste masura, daca iti cumperi este instructiune, si o sa te descurci.

| Andmanny a răspuns:

Baru. de acord partial, insa vezi ca baiatu' are nevoie de ceva masa musculara si ar dori sa aiba un corp atletic, cu inotul si coarda departe nu ajungi, fii serios, ce ai zice dac are parametrii 180cm 60 kg? big grin trebuie sa mearga 4 ani la bazin sa vada cat de cat rezultat ))