anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Mi-a spus cineva astazi ca trebuie sa port multe haine la alergat pe sub hanorac ca sa transpir si automat sa slabesc. fara hainele acelea chiar nu se poate slabi? fac jogging o ora pe zi!

3 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Mie personal mi se pare o prostie, nu slabesti daca transpiri mai mult, doar elimini apa pe care o pui la loc dupa ce bei dupa antrenament.

Prin alergarea in sine consumi calorii fapt ce duce la slabire nu faptul ca transpiri.

Deci lasa nu stiu cate straturi de haine si nu arunca banii pe stiu eu ce geci cu care cica slabesti. Cu o ora de jogging pe zi nu ai cum sa nu slabesti, dar ai grija sa nu alergi foarte tare. Alergarea usoara este cea mai buna pentru slabit. Daca ai bani de dat, mai bine iti iei un ceas cu monitorizare cardiaca si te uiti sa iti tii pulsul intre 130-140bpm. Ar fii niste bani mult mai bine investiti decat intr-o geaca care te ajuta sa transpiri.

| Boog a răspuns:

Ba da se poate sunt haine speciale care un o captuseala pe interior si te fac sa slabesti foarte mult. Ele sunt de fapt un fel de geci. Nu sunt foarte scumpe si ajuta foarte mult chiar si pentru 1 ora pe zi.

| AdelinaSociu a răspuns:

Normal ca poti slabi, joggingul nu se rezuma doar la haine, insa hainele de sport sunt recomandate pentru a te simti in largul tau!