| Lorena6879 a întrebat:

Bună, mi -am cumparat de la CANAH, Semințe de cânepă decorticate eco si vreau sa știu dacă pot sa le folosesc pentru a lua in greutate vreo 2-3 kg. Pe lângă ca fac sală, pana acum am facut sală fara proteine și creatina, dar semințele de cânepă sunt potrivite pentru sala?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nicidecum nu ajuta la ingrasare, faptul ca sunt "sarace" in calorii nu ajuta in scopul propus de tine.
Asta nu inseamna ca semintele de canepa nu sunt bune, cred ca ai citit pe net benficiile lor.
Si nu trebuie sa iei proteine sau creatina ca sa te ingrasi, nici proteinele nici creatina nu au ca scop ingrasarea.
Creatina doar ofera o pompare, o falsa premisa ca ai luat masa musculara sau ca te-ai ingrasat, risipesti bani daca cumperi creatina, care oricum se gaseste in alimente.
Proteinele in schimb sunt altceva, daca faci antrenamente intense si arzi multe calorii, ai nevoie si de proteine, desi in locul tau m-as orienta catre un supliment alimentar ce are in continutul sau atat proteine cat si carbohidrati, se numesc hard gainere daca imi aduc bine aminte si au fost inventate pentru slabanogii de la sala, aia care uzi aveau 30 de kg si 15 cm diametrul bratului.
Sigur ai un magazin in cartierul tau sau in oras care vinde suplimente pentru culturism/fitness, vorbeste cu cei de acolo ce ti s-ar potrivi sa iei putin in masa musculara.
Si aici se aplica principiul cu cat e mai scump suplimentul cu atat este mai calitativ.

0 răspunsuri: