anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.Am si eu o intrebare destul de ne inteleasa pentru mine.De 3 zile am onceput sa merg la sala.Sunt fata, am 18/1.70.m/65kg.Am inceput cu gandul sa slabesc putinel, sa imi tonific muschii abdominali, fesieri si muschii picioarelor.E pentru prima data cand cac kntr-o sala de.fitness,am cerut un antrenor care mi-a aratat ce am de facut timp de 4 saptamani iar apoi imi va schimba programul.ISunt destul de plinuta dar la. putere sunt o mamaliga laughing In prima zi trageau fiarele de mine nu eu de ele laughing Ieri unchiul meu cu care merg la antrement si-a cumparat creatina si mi-a spus sa incerc ca ma va ajuta sa am ami multa energie.Adevarul ca azi dupa ce am.luat cu 30 de min inainte de antrenement a fost super.Am facu dublul exercitilor pe care le avea de facut fara prea mult efort.Dar intrebarea mea este aceasta::Crede-ti ca, creatina nu este buna pentru mine.Sau in general sala pentru o femeie nu este buna? Ma gandesc la faptul ca peste 1 an ma voi trezii ca sunt un monstru barbatesc.Adica vreau doar sa slabesc si sa imi tonific muschii nu sa ma fac barbat laughing) Multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru raspunsuri.

2 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Si eu ma duc la sala si am colege de 25-30 de ani care fac concurenta la ele la piept laughing e una de 25 de ani care ridica 50kg laughing o admir pentru forta ei dar nu se vad asa tare muschii pe ea adica nah are 3 luni de cand face si nu ia nimic inainte de antrenament. Eu zic ca ar fi mai bine sa te inscrii la o sala de fitness si aerobic, e mai ok pentru o fata sa se duca la fitness decat la forta si nu mai lua creatina. E suficient sa mananci bine acasa inainte de sala si sa mergi pe jos mult, te va ajuta mai mult decat creatina plus ca daca te duci la fitness ai avantajul benzii de alergat, bicicleta si mai multe chestii de acest gen care iti vor tonifica muschii. Forta daca vrei iti recomand sa iti cumperi niste haltere mici de 5kg bucata si daca iti iei o pereche de haltere din acelea sunt suficiente exercitiile matinale dupa cafea happy

| AntrenorFitness a răspuns:

Salut,
Uite un articol care iti va mai elucida din mistere http://www.despreculturism.ro/......-acum.html nr 10 e cu dedicatie pentru tine.
Daca vrei sa slabesti este mai potrivita o L-carnitina care sa transforme energia in energie http://www.megaproteine.ro/......100-473ml/ Este cu mult mai potrivita decat creatina, http://www.despreculturism.ro/......atina.html care are cu totul alte obiective decat cel de a te ajuta sa slabesti.
Trebuie sa ti cont si de dieta si alti factori http://www.despreculturism.ro/9-reguli-pentru-scaderea-in-greutate.html
Multa bafta!