anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, TPU! Am si eu o nelamurire, incerc sa scap de burta lunile astea, fac exercitii zilnice (vreo 200 de abdomene, 100 de genuflexiuni, 50 de flotari). Nu sunt chiar gras, dar am ceva grasime pe abdomen si as dori sa scap de ea cat mai curand. Intrebarea mea este: daca de acum incep o dieta, cu mai putine calorii si mancare sanatoasa, o sa mi se arda doar grasimea sau o sa-mi scada si masa musculara deja formata (am ceva muschi pe sub grasime, chiar si vreo 2 "patratele" care nu sunt asa de bine conturate din cauza grasimii de pe abdomen). Asadar, dieta duce doar la scaderea burtii sau si la cea a masei musculare? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Anonim132001 a răspuns:

Dieta duce doar la scăderea "burtii"! Daca o sa mananci sănătos si vei face abdomene si exercitii cu siguranta in câteva luni se va vedea o diferenta, poate chiar patratele accentuate!

4 răspunsuri:
| DeliaDelyDede a răspuns:

Eu iti recomand sa-ti iei de ca Carrefour un suc de portocale natural ( o imagine cu un barbat si o femeie care au portocale indesate in gura) =]] sa pui seara sucul in pahar si pui niste multicereale de la sanovita, se gasesc in magazinele naturiste. Pui sucul impreuna cu cerealele seara (le lasi la inmuiat) si dimineata le mananci. Mereu In fiecare zi pentru a slabi este nevoie de macar o salata. Deci fa-ti o salata zilnic cel putin. (castravete, ceapa, rosii, ardel, ) Pune o lingurita de otet si 3 linguri de ulei DE MASLINE! Nu manca prajjit( doar in ulei de masline) Mai nimic prajit, Paine neagra din faina de secara! Soia si Tofu sa nu lipseasca din salata (eventual daca nu iti plac nu le pune). Mananca mult la mic dejun si la pranz si nu manca noaptea la cina. Cafeaua verde, cu toate ca e destul de scunpa te ajuta sa slabesti aproape 10-20kg in cateva saptamani!
Exclude alimentele cu mult zahar, cafeaua fa-o de preferat fara zahar adica amara.
Dimineata sau seara poti iesi la alergare cateva min (15-20-30 min). Fundita? happy

| DeliaDelyDede a răspuns (pentru DeliaDelyDede):

A si nu manca dupa ora 18:00

| IMPLICAT a răspuns:

O sa iti dau cateva sfaturi elementare in prvinta a ce urmeaza " sa doresti" sa faci.

In primul rand trebuie sa stii ca poti face si 1000 abdomene pe zi ca burta ta va ramane acolo. Tu ca sa dai burta aia nesimtita jos, va trebui sa iti picure transpiratia de pe sprancene, pe buze daca ma intelegi. O sa iti enumar 3 dintre cele mai eficient metode pentru a da burta jos:

1. Alearga, epuizandu`te, transpiri si totodata slabesti.
2. Sari coarda, si vei avea parte de rezultate neasteptate din multe puncte de vedere.
3. Cauta un loc cu mai multe scari, si incearca sa le urci cu ambele picioare deodata, pana la epuizare.

(4). Dupa ce faci toate astea o perioada de timp, poti face abdomene pentru un aspect cat mai frumos.

Toate acestea insa sa stii ca vor fi prea putin eficiente daca nu ai grija si la alimentatia ta, care trebuie sa fie una sanatoasa, in primul rand.

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru IMPLICAT):

Mersi, dar sa stii ca eu si alerg, cativa kilometri pe zi! Am sa tin cont de sfaturi, multam! big grin