anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU. As dori niste pareri despre Carnitina. Vreau sa slabesc putin am 185cm si 84 kg. A mai folosit cineva? Are efecte nocive asupra organismului? Si este ok sa iau daca am 16ani?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt efecte secundfare in special pentru un organism in crestere ca cel al unui adolescent. Dar efectele secundare le vei vedea tu in cativa ani, cand vei regreta ceea ce azi bagi in corp.
La 16 ani, te sfatuiesc sa pui mana sa faci sport, ca esti tanar si dai extrem de usor jos, manaca sanatos, reduc portiile si fa mult sport, fara sa bagi chimicale in tine, care te imbolanesc in cativa ani!

| xWeestoO a răspuns (pentru Violleta2022):

Fac sport. Atletism. da e imposibil sa scap de burta. La picioare sau brate nu am deloc grăsime ce doar pe burta si solduri

| cenumesapunaici a răspuns:

Nu are ce efecte sa aiba asupra organismului tau. Dar mai bine incearca sa te situezi in deficit valoric. Este cel mai bun pentru slăbire. Atentie! deficitul caloric nu inseamna acelasi lucru ca infometarea!

| Sofi209 a răspuns:

Buna,sfatul meu este ca decât sa iei tot felul de pastile sau prafuri pentru slăbit, ai putea slabi mult mai eficient si sănătos, cum ar fi sa mergi la nutriționiști sau sa te apuci de un sport(sala) etc. Bafta!