| maria9607 a întrebat:

sunt fata si imi doresc sa slabesc cateva kgbig grin tin o dieta dar vreau sa fac si ceva sport si nu stiu daca sa merg la sala sau sa merg la aerobic... eu mi-as dori la sala pentru ca ma atrage mai mult si cred ca pot slabi mai repede. oricum, la sala as merge in principiu pentru banda de alergare si bicicletabig grin dar am auzit ca la sala fac muschi si nu imi doresc, eu vreau doar sa mi se subtieze picioarele si sa slabesc. astept raspuns de la cei care se pricep sau care au facut. multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Poti sa lucrezi si cu greutati la sala, asa se obtin formele. Cauta pe net fitness girls sa vezi ce forme au.

Greutati mici si repetari multe si nu faci muschi ( mai ales cu o alimentatie de fata ). Faci asta si combini cu alergat.

Si lasa dietele stupide, mai bine ai o alimentatie corespunzatoare ( nu aberatii gen multe fructe si legume sau diete aiurite )

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| stpcr27 a răspuns:

Du-te la zumba fitness. nu cred ca o sa iti para rau.

| maria9607 explică:

Apropo daca stiti si in timp apar rezultatele. Ma adresez celor care au incercat (va rog fara raspunsuri de genul cu dieta ecilibrata si sport rezultatele nu vor intarzia sa apara ca stiu deja astabig grin )

| Cosmin86 a răspuns (pentru maria9607):

E imposibil sa-ti spuna cineva in cat timp, ca oamenii au metabolism diferit.

Dar salabit sanatos si sa arati bine = 2 sau 3 kg pe luna, lent si sigur. Mai rapid deja iti fortezi organismul si risti vergeturi si alte probleme.

caz concret la mine : de la 102 la 85 in vreo 8-9 luni

| yonnut10 a răspuns:

Iti spun eu 2 metode :
1) mananca mult mai putin daca vrei sa slabesti
2) du-te la sala!