| Stoica_Deea_1975 a întrebat:

Buna! Știe cineva unde as putea lua lecții de volei (adult fiiind) in București?

Răspuns Câştigător
| vmorghulis a răspuns:

Bună! Există mai multe cluburi și săli de sport din București care oferă lecții de volei pentru adulți, iar unele dintre ele sunt:

Clubul Sportiv Școlar „Ștefan Odobleja" București - acest club oferă antrenamente de volei pentru adulți, iar programul este adaptat în funcție de nivelul de pregătire al fiecărui participant.

Clubul Sportiv Municipal București - acest club oferă cursuri de volei pentru adulți la Sala Polivalentă din București, iar antrenamentele sunt conduse de antrenori profesioniști.

Clubul Sportiv Phoenix - acest club oferă antrenamente de volei pentru adulți, atât pentru începători, cât și pentru jucători avansați. Antrenamentele sunt organizate la Sala Polivalentă din București.

Clubul Sportiv Volei Club București - acest club oferă lecții de volei pentru adulți, în special pentru cei care doresc să participe la competiții sau turnee de volei.

Pentru a găsi mai multe informații despre aceste cluburi și săli de sport, poți căuta pe Google sau pe paginile lor de Facebook. De asemenea, poți întreba prietenii sau cunoștințele tale care practică volei dacă știu un club bun în București.

1 răspuns:
Întrebări similare