| 0Andreea4 a întrebat:

Buna!
Tot aud ca dupa 18 ani nu mai cresti in inaltime, e adevarat?
Fac 18 in toamna si am 1.55 (1 metru sub clanta, gen) si as vrea sa ma duc la inot in vara (pana acum nu m-a interesat inaltimea laughing ). vreo 4 zile/luna chiar si mai mult, timp de 2/3 luni. Am vreo sansa sa ma mai inalt putin?
Multumesc! Fundita :*

Răspuns Câştigător
| Dima_Daniela_1999 a răspuns:

Heii! Înălțimea ta depinde de multe lucruri... daca părinți tai nu sunt așa înalți sa nu te aștepți sa crești foarte mult... Unii spun ca fetele cresc pala la 16 ani, dar medicii au spus ca pana la 18. Oricum un om poate sa mai crească și pana la 5 cm chiar dacă a trecut de perioada de creștere... Dacă vrei sa crești consuma cât mai multe lactate ( mai ales cașcaval) și oua, ai fa sport: înot, baschet sau pur și simplu agata-te de o bara și stai cat poți de mult. Sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| Anonima0077221 a răspuns:

Da, ai o sansa sa te mai inalti! Fa inot...este foarte bun! Eu intr.o vara m.am inaltat 11 cm de la inot! Adevarat dupa 18 ani, corpul nu prea mai creste!
Sper ca te.am ajutat! Oricum nu conteaza inaltimea... fetele scunde sunt dragute❤️

| Cantoru a răspuns:

Normal ca ai sanse se te mai inalti. Si ca tot spuneai de inot, sa stii ca te ajuta destul de mult inotul in ceea ce priveste inaltimea. Oricum nu cred ca poti sa mai cresti mai mult de 30 cm, pentru ca, poate asta este fizionomia ta. Fiecare om e diferit. Eu am 1, 94m dar restul membrilor familiei nu depasesc 1, 75 m. Asa ca daca tot vrei neaparat sa mai cresti, du-te la inot/bascket si in timp o sa mai acumulezi cativa cm, dar cu siguranta nu de pe o zi pe alta. Bafta!