| jeffhardy_8292 a întrebat:

Buna TPU am 13 ani si am 1, 63 inaltime si vreau sa cresc sunt fotbalist ce exerciti im recomandati? cel mai bun raspuns primeste funta!
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| AdinaELA a răspuns:

Buna! Eu cred ca ai o inaltime destul de buna pentru varsta ta. Oricum, stai linistit pentru ca vei mai creste mai ales ca faci sport! Si chiar daca nu (desi e aporape imposibil), fotbalistii mici de statura sunt "la moda"-vezi Messi, Torje.Singura problema ar fi postul pe care joci:daca joci fundas central,intr-adevar, ar trebui sa ai o inaltime de peste 1, 80m. Daca nu, te "reprofilezi"! Tine-te de treaba, adopta o alimentatie corespunzatoare bazata pe legume si fructe proaspete, lactate (pentru calciu), carne slaba (pui, peste) si cat mai multe lichide.Toate astea, in combinatie cu sportul practicat de tine vor duce la o dezvoltare armonioasa! Multa bafta, poate vei fi tu viitorul Romaniei in ceea ce priveste fotbalul! Tara asta are nevoie de oameni SERIOSI!

1 răspuns:
| Alexutza_9977 a răspuns:

Eu zic sa iei cateva ore de baschet sau sa iti cumperi un cos si sa faci la tine acasa.eu zic ca o sa cresti daca te ti de baschet cum trebuie(si apropo eu zic ca esti destul de inalt la varsta ta...eu am 15 ani si am 1.53.de 3 ani tot inaltimea asta o am asa ca nu ai dc sa te plangi):*