| AlexAL275 a întrebat:

Am 15 ani și am o problemă care zic eu ca nu e chiar așa de gravă, dar tot vreau niște sfaturi. Problema este că atunci când joc fotbal și mingea este la mine, parcă mă blochez si nu știu ce să fac cu mingea, mai pe scurt nu pot si nici nu stiu sa driblez bine. Eu cred că este din cauză că nu pot să gândesc repede si de aceea nu pot să driblez. Vreau ajutor! Ps: sunt băiat

Răspuns Câştigător
| blzer a răspuns:

Salut!

Nu știu ce ți-aș putea recomanda. laughing
Am fost în ipostaza ta, nu știam cum să dau pasă, în sensul în care mă blocam când venea adversarul în fața mea. Mă gândeam fix așa " Atâtea variante și hmm, nu știu" și uite pierdeam timpul și mi se lua mingea și ne dădea gol.
Cu timpul, nu știu ce s-a întâmplat, cred că am prins oleacă de tepeu, am practicat mai mult exercițiu, pasam mai repede, gândeam mai repedem, analizam corect și așa am ajuns să fiu vrut de toți în echipele lor și am ajuns atacant de la fundaș. laughing Eu băteam cornere etc.
Ce-ți propun?
Dacă-ți place fotbalul, practică-l.
Nu mă refer la antrenamente etc., pur și simplu ieși afară și joacă.
Dezvoltă-ți pasiunea și sigur o să ajungi bun!

Multă baftă jucătorule!winking

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Incearcă volei, baschet sau pig-pong

| MissxD a răspuns:

Cred ca e in urma faptului ca devii stresat. Simti panica, poate nu constient. Incearca sa respiri puternic si sa expiri, inainte de a juca sau sa respiri asa si in timpul jocului. Elibereaza-ti mintea, devino relaxat.