| Florin0708 a întrebat:

am o întrebare, partea de jos a abdomenului, imi este mare și vreau să precizez că am doua pătratele nu-s foarte mult dar e ok. Incerc sa o fac mai mica dar nu pot, orice exercițiu am făcut tot la fel îmi rămane! Va rog dati-mi niste exercitii

5 răspunsuri:
| Chitaristul26 a răspuns:

Ce procentaj de grasime ai? Daca ai 15%+ nu ai nicio sansa sa ti se vada abdomenul de jos. Deci trebuie sa mananci mai putin decat consumi pe o perioada lunga de timp ca sa mai scazi din grasime. Plus, poti si pur si simplu sa nu ai genetica necesara de 6 pack, si sa ai doar un 4 pack. Cat despre exercitii, ridicari de picioare, fie intins pe spate, fie atarnat. Si abdomene, alea iti lucreaza tot abdomenul. Sper ca te-am ajutat.

| Florin0708 explică (pentru Chitaristul26):

La ce te referi prin"procentaj de grăsime 15%"?

| JUNNKiE47 a răspuns (pentru Florin0708):

Se referă la procentajul de grăsime din organismul tău, și avem noi de unde să știm cum arată abdomenul tău, nu e destul să ne spui că e mare, probabil e de la grăsime și acelea nu sunt pătrățele sau ești prea slab și ți se văd pătrățelele, iar în consecință ai o structură mai ciudată și nu ai ce să îi faci.

| Florin0708 explică (pentru JUNNKiE47):

A,ok,cred că e grăsime, deoarece sub partea de jos simp mușchii, întăriți cred că ar trebui sa mănânc mai puțin, dar ai avea idee ce sa mănânc, peste e bine?

| JUNNKiE47 a răspuns:

Trebuie să te afli în deficit caloric ca să poți slăbi, în același timp trebuie să faci și exerciții fizice pentru a nu pierde masă musculară, având în vedere mărirea acesteia. Peștele este un aliment destul de bun pentru slăbit, însă depinde cum este gătit.