| OliverHeldens a întrebat:

Buna,TPU!
Am o simpla intrebare. Am 17 ani si mai am putin fac 18 si 67.4 kg, 1.73m inaltime.
Doctorul a zis ca s-ar putea sa am o dereglare de hormoni pt ca la varsta mea arat ca un adolescent de 14-15 ani fizic. Si mi-a zis sa fac putin sport sa ard grasimile si sa vad evolutia corpului. Momentan fac inot de 2-3 ori pe saptamana 35-50 ture de fircare data. Ma poate ajuta sa slabesc sau sa incerc si alt sport?(nu stiu daca e important dar grasimea mi s-a depus in zona pieptului, soldurilor si coapsei)

Multumesc!

3 răspunsuri:
| d0areu a răspuns:

Din cate stiu eu inotul e foarte bun pentru sabit. Incearca sa iesi seara la cate o alergare cand ai timp, daca chiar vrei sa slabesti nici exercitiile HIT nu strică ( da un search pe google daca vrei sa afli mai multe despre HIT ), poti iesi si la un fotbal, iar toate astea cu o alimentație echilibrată sigur iti vor da niste rezultate foarte bune. Succes!

| OliverHeldens explică:

Ahm,fotbal nu pot juca pentru ca nu pot alerga mult(am o rezistenta... "prastie") dar joc voley de placere cateodata cu colegii. Incercasem in fiecare seara(cateodata daca aveam timp si dimineata) sa fac 200 abdomene si 20-25 flotari dar mi-a zis ca degeaba le faceam pentru ca stratul de grasime trebuie dat jos si plus ca STH nu ma ajuta sa imi dezvolt masa musculara rapid. Dar o sa incerc exercitiile hit.

| d0areu a răspuns (pentru OliverHeldens):

Totusi, eu te-as sfătui sa încerci si alergatul. Eu iarna trecuta cand am inceput sa alerg nu am putut alerga mai mult de 5 minute fara sa ma opresc, dar am alergat in fiecare zi, urmărind sa alerg cât mai mult de la o zi la alta. Si primavara asta am alergat aproape 40 de minute in continuu, chestia e sa vrei.