| GeorgianaIulia a întrebat:


As avea o intrebare referitoare la Creatina ..Cre Anabol mai exact de la Pro Nutriton.
Am luat ceva timp o lingurita inainte de sala si una-una jumatate dupa sala ..mai mult o luam pentru febra musculara ( intelesesem ca daca iei nu faci febra). Acum as vrea sa maresc doza dar am auzit ba dintr-o parte ba din cealalta ca ar putea incepe sa aiba efectele steroizilor ( sa ti se ingroase vocea, sa-ti creasca mustata etc..la fete ma refer). Daca vreuna dintre voi a-ti luat, puteti sa imi spuneti daca a fost ok? sau ce altceva a-ti mai luat happy
Multumesc!

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pentru recuperare dupa efort mai bine iei glutamina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, eu nu ti-as recomanda sa iei creatina. Creatina duce apa in corp, mai exact in muschi si ii "umple" cu apa ajutandu-te sa ridici mai multa greutate si sa faci mai multe repetari. Creatina nu ajuta la anduranta, spre exemplu daca alergi nu te ajuta cu nimic. Deci nu vad de ce ai lua creatina, poate doar daca tragi de fiare.
In al doilea rand, legat de faptul ca nu faci febra: e o prostie. Nu are legatura!
In al treilea rand, nu mai asocia niciodata un supliment pe care ORICINE POATE SA-L CUMPERE DIN MAGAZIN cu steroizii anabolizanti care sunt interzisi pe piata.
In legatura cu marirea dozei, ma intreb cate grame luai pana acum? Stii ca daca iei mai mult de 5-7g pe zi timp de 1 luna o sa ai probleme? Doza recomandata pentru creatina este de 5-6g pe zi. Daca faci perioada de incarcare iei de 4 ori pe zi a cate 5g timp de 5 zile. In fine, eu zic sa lasi creatina pentru ca nu te ajuta cu anduranta sau aerobicul(ce fac majoritatea fetelor). Plus ca trebuie sa bei multa apa in perioada in care iei creatina? Tu cati litri de apa bei in fiecare zi?
Lasa creatina! Sfatul meu.