anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU ce exercitii pentru patratele pe abdomen pot face acasa fara sa merg la sala, dar daca ma duc la sala? Dau funda cat mai mare

Răspuns Câştigător
| vRemi a răspuns:

Faci abdomene, exercitiul cel mai bun se numeste crunch, pentru abdomenul superior, iar pentru cel inferior, ridicari de picioare.

Cam asta e pentru patratele, mai exista si abdominalii oblici, care vin in continuarea coastelor, dar nu cred ca te intereseaza.

La sala daca mergi este un aparat special care iti lucreaza toate grupele odata.

| Cosmin86 a răspuns (pentru vRemi):

Pentru patratele conteaza alimentatia 90 % si exercitiile doar 10 %

DE CE sa te omori cu crunch-uri si altele cand conteaza DOAR 10 %

| vRemi a răspuns (pentru Cosmin86):

Pentru ca muschii nu cresc singuri, decat sa arati ca un schilod cu patratele, mai bine lucrezi mult si slabesti putin, compensand grasimea data jos cu muschii.

| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Asa e. Da-le dracu de patratele vizible daca vrea omu strong core ca e luptator sau ceva e suficient sa antreneze abdomenul si oblicii odata pe saptamana + ca e grupa mica sa o antreneze pentru forta in mare parte sau si daca vrea pentru masa si forta dar sa se mulțumească cu masa musculara de sub stratul adipos sa fie tari sub stratul adipos si puternici asta daca vrea forta si masa pe sub strat doar exercitiu si alimentația buna nu e obligatorie decat daca vrea vorba ta si vizibilitate low bodyfat

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Patratele pe abdomen = 3 parti.
1. abdomene (sunt sute de feluri de a le face, de la crouch la foarfece, abdomene normale, cu picioarele la 90*, rusesti)
2. cardio (cu grasime peste, nu o sa se vada rezultatul de sub) alege: alergat, sarit coarda, bicicleta eliptica, insanity, inot.
3. alimentatie. daca mananci prostii, nu o sa faci nimic, niciodata. sau nu destul de curand.

| HardCore7750 a răspuns:

Tractiuni, Flotari, Ridicari de picioare etc
Toate cele bune