| Wirusssssssss123 a întrebat:

ce exercitii trebuie sa fac si ce alimentatie sa am ca sa slabesc zona coapselor si putin burta? Tin sa precizez ca am 14 ani aproape 15 si sunt baiat, cand caut exercitii pentru coapse doar pentru fete gasesc.Dau funda

4 răspunsuri:
| răspundtot a răspuns:

Salut. Legat de alimentaţie nu ai mari sacrificii de făcut. Fără shaorma cu de toate, acum nici nu găsești și renunță la Pepsi. Cât despre exerciții, biciclete, multe biciclete în casă. Bănuiesc că nu mergi la sală, ai spus exerciții nu exerciții pentru sală. Mai sunt exerciții gen Pilates mai concret întinde piciorul până la cap și atinge vârful degetelor cu mâna

| AdelinaC a răspuns:

Genuflexiunile, abdomenele cred ca sunt exercitii bune pentru zonele mentionate de tine. Iar ca alimente, elimina fast-food, grasimile, etc. Incearca sa ai o alimentatie sanatoasa.
Nu gasesti numai pentru fete, cauta pe Youtube, gasesti o gramada facute de baieti pentru baieti https://www.youtube.com/watch?v=80t_bOJp-go este un exemplu. Imi plac mult video-urile lui.

| Frank51 a răspuns:

Nu slabesti in zona coapselor, doar slabesti. In functie de genetic grasimea se pune preponderent in anumite zone ale corpului. La barbati pe burta iar la femei coapse(asta general vorbind). Deci chiar daca esti slab, o sa mai ai grasime in zonele respective(dar pentru mine ar fi neglijabil).

| Wirusssssssss123 explică (pentru răspundtot):

Dar daca muschii mei se vad asa https://imgur.com/a/mti3hsX si as vrea sa se vada asa https://imgur.com/a/9bLEMKw ce trebuie sa fac, sa slabesc?(Daca nu intelegi ce am vrut sa zic uite ca in a 2 poza muschii sunt mai evidentiati dar in prima doar se vad asa.