| Mihai1765 a întrebat:

credeti ca un student la medicina mai are timp si de sala? Am intrat anul asta la CJ la MG, nu am facut sala pana acum pentru ca am vrut sa ma axez 100% pe bio si ch. pentru admitere. Acum nu zic ca acum o sa am tot timpul din lume, stiu ca este o facultate foarte grea care cere foarte mult dar oare as putea avea timp de ceva activitati pe langa invatat si mers la facultate?laughing Adica mie cel putin mi se pare ca daca esti medic ar cam trebui sa dai dovada ca duci un stil de viata sanatos ca sa ii inspiri pe cei din jurul tau sa te urmeze spre o viata mai sanatoasa

5 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Da, daca gasesti un loc aproape de facultate/locuinta, pentru ca in ferestre te ajuta foarte mult sa ai un loc in care sa te duci. Daca e mai departe si nu poti decat dupa ce termini orele e cam obositor (cel mai probabil vei avea nevoie de multa vointa sa mergi regulat si de cele mai multe ori nu vei avea chef, sau vei fi foarte obosit sa mai faci miscare). Dar este timp, daca vrei sa-ti faci. In schimb poti incerca sa alergi in jurul blocului/pe teren (daca stai la camin), ca sa mai salvezi din bani si din timpul pe care l-ai petrece in drum spre sala. Ce e cel mai aiurea la medicina e ca nu sunt orele intr-un singur loc, ci la facultate si la o multime de spitale in tot orasul. Asta face sa pierzi mult timp pe drumuri si la finalul zilei esti foarte obosit, chiar daca nu ai avut 10 ore, ci poate doar 6, dar in 2-3 locuri diferite. E bine sa iti stabilesti prioritatile, sa inveti sa iti imparti timpul si cu siguranta vei gasi loc si pentru alte activitati.

| Eduard619 a răspuns:

Este foarte bun modul tău de gândire.
Mersul la sala depinde doar de tine, daca retii repede atunci poti avea si viata socială dar dacă modul tău de învățare este putin mai greoi nu prea o sa mai ai cine stie ce timp liber.
In oricare din cele 2 te clasezi esti constient că iti va trebui si o sursa de relaxare si de ieșire. Nu poti invata 24/24.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu eram obsedata odata de gandul de a da la medicina. Bine ca mi-a trecut. O gramada de aberatii si nenorociri is scrise prin cartile alea de pe care invata studentii la medicina. Am citit o pagina odata, am inchis cartea si am aruncat-o inapoi pe masa. Parca vazusem un film horror, asa m-a ingrozit ce scria acolo.
Da, ai timp de sala, dar putin.

| Unknownzgw a răspuns:

Ai timp. Ce o să fie o provocare e să îţi păstrezi o nutriţie adecvată. Să mânânci suficient, când trebuie şi ce trebuie, sportul fără o nutriţie potrivită nu aduce rezultate deosebite.

| CataCatalin994 a răspuns:

Ai timp de sala lejer, nu aia e problema, ci faptul ca trebuie sa rupi din altele, si sa nu freci pisicu'. Eu de exemplu, fiind mai introvertit si avand nevoie de mult timp de eu cu mine, a trebuit sa rup din viata sociala pentru sala, si nu mi-am mai permis sa pierd vremea uitandu-ma la desktop.