| varcolaccc a întrebat:

de curând am primit o centura pentru tonifiere si slăbit sau masaj nu știu exact. Se numește AbGymnic, nu este foarte atrăgătoare nu dai 2 lei pe ea cand o vezi prima oară mergând pe baterie cr2... Si cu un gel anticelulita si pentru slăbit. In fine am testat-o si vad ca da niște impulsuri electrice destul de puternice. Dacă a mai folosit cineva spune-ți dacă a avut efect sau ați slăbit..

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Slabit fara munca/dieta = prostie. nu exista prafuri magice, centuri magice si alte tampenii. aia produc un rahat, ii fac reclama de te ia greata = ei produs vandut, tu prost ca ai cumparat.

ps. vand si eu un ciocan magic. iti dai de 4 ori cu el in cap si devii geniu. ma crezi? atunci de ce ai crede centura de slabit fara efort?

| varcolaccc explică (pentru JohnnyBi):

Am primit-o nu cumpărat-o.winking

| JohnnyBi a răspuns (pentru varcolaccc):

Irelevant, raspunsul ramane acelasi. orice promite o talie de viespe (ma rog, strat adipos mic in cazul barbatilor) fara sport si/sau dieta e vrajeala. de la diete minune la pastile, prafuri si altele. gen benzi vibratoare pana si folia de plastic in jurul taliei e o prostie. gandeste-te asa. daca era adevarat se cumpara ca painea calda si pe strada toata lumea avea 90-60-90 sau barbatii gen victor slav (nu mi-a venit in minte altceva si culturistii nu arata tocmai estetic) si nu se faceau reclama la ele ca se vindeau ca painea calda.