| alexis47uyg a întrebat:

fac de cand aveam 2 ani inot si mi-ar placea sa incerc si altceva, am 13 ani si mi-ar placea un sport care sa ajute la mai multe grupe musculare. Eu nu sunt foarte inalta, am 1, 52 si nu asi opta pentru sporturi de echipa. Voi ce credeti? Ce sport imi recomandati (in afara de inot)?(sunt FATA si nu vreau ceva de genul,, mergi la sala")

Răspuns Câştigător
| georgiana999 a răspuns:

Atletismul lucreaza toate grupele de muschi ( ca si inotul ). Sau handball-ul daca vrei ceva mai distractiv. Presupun ca nu vrei volley avand in vedere ca e un sport standard la fete.

3 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Alexis, sa antreneze mai multe grupe de muschi decat inotul? Pai nu exista. Mergi cu inotul inainte mai bine, e foarte bun pentru respiratie, protejeaza coloana si incheieturile, lucreaza toate grupele de muschi. Si eu inot, am abonament la bazin.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Handbal si baschet e mai bun pentru tine.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Stai liniștită, sala NU te face bărbată happy. Nu sunteti construite genetic pentru asa ceva, functionati pe estrogen nu pe testosteron, aveti informatii genetice mici si plăpânde, dar oricum mergi pe ceea ce ti-au zis ceilalți. Ai tu timp sa vezi ce-ti place mai mult o data cu înaintarea în vârstă.