| smecherasul2 a întrebat:

Buna TPU Lunea asta am CROSS si as vrea sa-mi spuneti cum sa alerg sa merg tare din prima sau sa o las mai moale si dupa pe la jumatate sa merg mai tare? Si cu ce sa ma imbrac cu un pantalon de trening si un hanorac s-au sa iau o bluza de la trening dar bluza imi ie putin cam mare! Ajutati-ma deoarece vreau sa iau un loc bun

Răspuns Câştigător
| ManuelNeuer a răspuns:

Vei lua un loc bun.

Mecanismul uman este format din muschi, oase, articulatii si organe.


CROSS este o cursa bazata pe rezistenta, iar tot ce trebuie sa faci e sa rezisti la o viteza constanta medie.

Rezulta de mai sus ca daca vrei un loc rezonabil (datorita celor care au rezistenta fizica, putere sau gandesc cum sa alerge) recomandarea oricarui sportiv de performanta este sa o tii in viteza medie, iar spre sfarsit, cu toata energia stocata datorita incalzirii corpului, poti baga cea mai mare forta in viteza.

Cat despre imbracaminte, imbraca-te cu niste pantaloni trei sferturi, un tricou si un HANORAC (pe care ti-l vei da JOS in timpul cursei).

Explicatia pentru ce ti-am spus privind imbracamintea este una clara:
Pantalonii de trening maresc greutatea asezata pe corp, de asemenea cu hanoracul pot forma o greutate de 250g, care te va face sa obosesti.


2 răspunsuri:
| AndreyFsk a răspuns:

Eu am participat la cross şi ştiu ce înseamnă. Eu am facut prostia de a pornii în trombă şi după 200 de metri eram leşinat. NU!

Tu trebuie sa pornesti incet si sa iti creezi o respiratie si o viteza medie cu, care poti duce multa distanta.
Cât despre îmbrăcăminte ia-ţi un şort sau pantaloni 3 sferturi şi un tricou în care să te simţi bine.

| CornelBenq a răspuns:

Dupa cum ai inceput tu! de la inceput alearga incet dar nu-i lasa pe toti sa te intreaca... apoi da-ti forta maxima! apropo de imbracaminte ia-ti ceva usor si in care sa te simti comod
bafta