| Ankee a întrebat:

Bună tuturor! Ce părere aveţi despre Amino-R "Nutriţie"? http://www.redis.ro/ro/aminoacizi/13-amino-r.html Dacă cumpăr 500 tablete o să-mi ajungă aproximativ 6 luni. Iau asta în special pentru abdomen :D apoi peste 6 luni o sa iau 400 tablete http://www.redis.ro/ro/produse-de-slabit/135-siluet-r-fo rte.html asta ar veni o lună, o să combin aceste tablete cu exercitii pentru abdomen, alergat, cum credeţi că-i mai bine? care să le iau prima dată? nu sunt aşa grasă, dar am strat de grăsime pe burtă, am 1, 63 si 54 kg.

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Lasa balariile, nu ai nevoie de pastile. L-carnitina este un amino-acid care ajuta la arderea grasimilor, in cazul in care esti MARE. la 2-3 kg cat vrei tu sa slabesti ai grija de alimentatie si alearga/sari coarda si este DE AJUNS. NU iti trebuie pastile. amino sunt buni daca vrei sa faci altceva, pentru slabit doar carnitina, si nu la diferenta pe care vrei sa o faci tu, este prea mica.

| NDC12 a răspuns:

Produsele de la redis sunt cele mai ieftine si mai proaste produse.

Aminoacizi buni cu 35 lei? Sa iti ajunga si 6 luni... prea ieftin =>> un produs ieftin e un produs rau.

Un produs bun : http://www.megaproteine.ro/Aminoacizi/Dymatize-BCAA-200-caps/

| Ankee explică (pentru NDC12):

De fapt 53 big grin
păi iau aşa că am prieteni care au avut rezultate destul de la Redis

| NDC12 a răspuns (pentru Ankee):

Ok,pai poti sa iei, e alegerea ta, eu doar ti-am recomandat ceva mai bun.

Daca ai prieteni la care s-au vazut rezultate folosind produsele de la redis, daca tu iei un produs bun de la dymatize / optimum nutrition, o sa se vada rezultate mai bune, in timp bine-nteles.

Prefer sa iau ceva bun dar de calitate, la unele suplimente de la redis nici macar nu scrie ce substante baga in ele.

| NDC12 a răspuns:

La 54 kg nu ai nevoie de produse pentru slabit, fa doar cardio ( alergare ) 30 minute /zi 3-4 zile pe saptamana. Abdomenele nu prea te ajuta sa slabesti, in schimb cardio da.

| Ankee explică (pentru NDC12):

Pentru arderea stratului adipos de pe abdomen, la asta mă refer.