| Bosinceanu_Raul_1982 a întrebat:

am 13 ani si imi doresc o cariera in fotbal, muncesc foarte mult pentru asta si am ambitie, ma antrenez in fiecare zi singur si de 2-3 ori pe saptamana cu echipa(precizez ca sunt la o echipa de juniori u15) si as vrea sa intreb ce ar trebui sa fac pentru a-mi atinge visul, eu sunt clasa a 8 a si nu stiu daca voi intra la sportiv voi avea sansa.

Răspuns Câştigător
| Ady117 a răspuns:

Trebuie să îți și placă fotbalul.
Dacă ai ambiție și îți place, în rest trebuie să ai grijă de tine, să nu te pui în pericol să îți rupi vreun picior mai grav sau ceva care îți poate afecta sănătatea și nu ai mai avea voie să joci fotbal.
Deci ai grijă și ai șanse să îți faci o carieră din asta.
Trebuie să-ți placă și să ai ambiție.
Cred că contează și alimentația.
Poate trebuie să mai și alergi uneori ca să te obișnuiești mai bine pe teren. Baftă!

1 răspuns:
| MadrYx2005 a răspuns:

1. ai 13 ani si esti clasa\cum dracu?! laughing
2.ca sa ajungi la footbal trebuie sa muncesti foarte, foarte mult in primul rand trebuie sa te antrenezi foarte mult dar sa nu uiti sa si mai inveti fiindca daca nu vei invata. oricat de bun ai fi, daca esti prost nimeni nu te primeste nicaeri. Bun in al doilea rand trebuie sa treci niste etape, gen cred ca le sti dar ultimele de la juniori sunt: performant anul 1\performant anul 2\performant anul 3, 4 si 5 adica trebuie sa faci minim 5 ani football performant la diferite academii. trebuie minim 5 dar daca vrei sa fi foarte bun trebuie minim 8. eu sunt la anul 1 si stiu cum e. iti urez mult norroc. sper ca te am ajutat