| diamar a întrebat:

Buna-ziua.As dori sa stiu cum patinez cu spatele, cum imi pastrez echilibrul mai bine(daca sunt niste trucuri)si cum sa fac si alte scamatorii.

Răspuns Câştigător
| gohsty a răspuns:

Buna! Poi...eu merg la patinoar si am patinat de la 2 anisori puppy dog eyes sa vedem cu ce te pot ajuta: ca sa patinezi cu spatele trebuie sa ti picioarele putin departate (nu foarte ca faci spagatullaughing ) iar apoi sa te misti cu tot cu posterior ca si cum ai dansa( sa te unduiesti, adica sa nu ridici f des picioru de pe gheata caci atunci ai pasi pe spate nu ai merge patinandwinking ). Intoarce capul usor peste umar ca sa te uiti daca e cineva in spatele tau ca sa nu lovesti pe cineva.
Sper ca te-am ajutat

4 răspunsuri:
| Scherimuvi a răspuns:

Http://www.cazareplacuta.ro/patinaj/cum-sa-patinezi-cu-spatele/
Aici se afla secretul echilibrului si mult succes
la patinat

| Amelie_7572 a răspuns:

Heii.Pai,ai mers vreodata pe role?thinking Patinajul este aproximativ la fel ca mersul pe role. Daca esti incepatoare, nu te gandi la scamatorii...pentru inceput mergi pe margine si incearca sa te tii de ceva(bare sau ce sunt acolo). Trbuie sa ai incredere in tine, si cand esti sigura da-ti drumul si incearca sa dai din picioare usor si sa nu te grabesti. Daca ai sa mergi de 3-4 ori pe saptamana la patinoar, in maxim 2 saptamani stii sa mergi perfect.Iar pentru "scamatorii" mai uita-te pe youtube la filmulete de patinaj artistic. Sper ca te-am ajutat. Funda?puppy dog eyes:*

| Portocalla a răspuns:

Buna!
Ca sa patinezi cu soatele trebuie sa stai un pic aplecat/a in fata. Picioarele le misti ca si la mersul in fata, numai ca faci un, V' invers :d. Ca sa iti pastrezi echilibrul trebuie sa fi sigur ca nu e nimeni in spate si sa nu te intorci.
Sper ca am fost de folos happy.
Pa-pa!