| devil2279 a întrebat:

Ca sa slabesti cand nu mai ai ce slabi decat masa musculara trebuie sa nu mananci seara dupa ora 6? Si sa te culci pe stomacul gol? Am auzit ca daca te culci cu stomacul gol atunci trage organismul din tine pana "te usuca " de tot? Asa e? Dar pot sa beau macar apa sa ma satur?

12 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu se manca seara la mai putin de 2 ore de culcare. Daca te culci la 11 noaptea, atunci ultima masa trebuie sa fie pe la 8-9 seara.
Si nu se slabeste prin nemancat. Asta dimpotriva, duce la dezechilibre in metabolism si o sa ai dupa aia ce trage, toata viata

| raluk27 a răspuns:

Din experienta iti spun ca daca ai o cina echilibrata, nu mai simti tu nevoia sa mananci dupa 18.30-19. Asta ca trage organismul, e o prostie. Ratiunea pentru care nu se recomanda cina la ore tarzii este faptul ca seara arderile metabolice incetinesc.Deci practic nu se consuma toate caloriile pe care le-ai mancat seara, ci se depun pe fund, burta etc. Apoi un alt argument este ca, mancand aproape de ora de culcare, stomacul, ficatul si alte organe, vor trebui sa "lucreze" toata noaptea in loc sa se odihneasca. Drept consecinta, dimineata esti lipsita de energie si te trezesti la fel de obosita ca atunci cand te-ai culcat.

| kbxftw a răspuns:

Şi mă rog, de ce ai vrea asta?
Scrie-i lui moş crăciun, îi spui aşa:
"Dragă Moş Crăciun,
Anul ăsta am fost suficient de cuminte încât să merit anorexie. Aşa de prost mă simt când arăt ca un om încât vreau să nu mai fiu om, vreau să fiu la fel de slab ca o muscă.
Mulţumesc!"

| Seby90 a răspuns (pentru kbxftw):

Esti tare, bravo laughing.

Răspuns utilizator avertizat
| kbxftw a răspuns (pentru devil2279):

Păi şi de ce vrei la categoria uscaţi? Când ai oportunitatea să te duci la categoria ta de kg?

Răspuns utilizator avertizat
| casandru a răspuns:

Aceasta Dieta de post se bazeaza pe un consum de produse naturale, care mentin tonusul organismului. Se tine timp de 3 sau 6 zile, interval in care puteti slabi 1 kg pe zi.

MIC DEJUN:
O ceasca de ceai sau de cafea fara zahar.
2 felii de paine toast.
Un iaurt dietetic (din soia) si 50 g branza dietetica.

PRANZ:
O portie mica de orez (usor condimentat).
O portie de legume fierte sau crude, peste care se toarna suc de tomate si apoi se adauga verdeata sau branza dietetica.

CINA:
O portie de ciorba de legume (fara cartofi).
Un iaurt din soia sau un pachetel de branza dietetica.
Un fruct prospat (fara banane).

Pe tot parcursul regimului, beti 2 – 3 litri de apa zilnic, pentru a elimina toxinele si a va diminua pofta de mancare.
Incercati sa aveti o activitate fizica sustinuta in toate aceste zile.
funda

| Cosmin86 a răspuns (pentru casandru):

Funda? esti cumva femeie frustrata sau gay de ceri funda?

Răspuns utilizator avertizat
| raluk27 a răspuns (pentru devil2279):

Te-ai gandit si la varianta ca tragand de fiare e posibil sa pui masa musculara si asta sa "traga" la cantar? Apa nu ingrasa. Daca torni in tine un bidon de 2 l de apa, logic ca se vede pe cantar. Apa aia fie o elimini prin transpiratie, fie o pisi.

Răspuns utilizator avertizat