| SadBoyForever a întrebat:

Care sunteti microbisti si cititi intrebarea aceasta, va rog sa imi spuneti si mie de ce va agitati pentru niste echipe de fotbal ca Steaua, Dinamo, Rapid, Cfr etc ai caror jucatori au salarii de sut.e de mii de euro iar voi ca suporteri nu va alegeti cu nimic?

Voi nu realizati ca jucatorii stelei au niste salarii exorbitant de m@ri in timp ce voi ca suporteri nu ramaneti cu nimic?

Adica, la ce sa ma complic pentru o echipa de fotbal ai caror jucatori castige extrem de multi parai in timp ce toti suporterii din Romania, care lucreaza in conditii grele prin fabrici de dimineata pana seara nu se aleg cu nimic?
Stiu ca probabil ma veti injura, insa inainte de a face asta ganditi-va bine la ceea ce am scris aici.

Va urez o zi buna si fara injuraturi, salut.

Răspuns Câştigător
| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu nu sunt microbist.

7 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Daca te injura vreo unul, raporteaza. Eu unul ti-am votat intrebarea : nota 8.
Nu conteaza banii, aici ai doua puncte scazute. Unii oameni cred in ceva, iubesc un ideal. Daca printre idealurile lor se afla si fotbalul, iar o anumita echipa e mai aproape de sufletul lor(din varii motive), traiesc anumite sentimente de exaltare si deceptie in timpul meciurilor. Practic se considera parte din echipa, si cu cat jucatorii castiga mai bine, cu atat sunt mai convinsi ca tin cu echipa potrivita. De exemplu, eu: daca TPU ar castiga 10.000 de euro pe zi din publicitate, pentru mine asta ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea intampla. Nu mi s-ar intampla mie, dar s-ar intampla unei entitati care semnifica ceva pentru mine.
Si da, am fost microbist, pana cand Banel a dat un autogol evident planificat si mi-a rupt inima mea ros-albastra.

| gocops a răspuns:

Si daca au salarii mari ce, asta e daca nu mai urmaresti fotbal ce faci? cum iti petreci timpul in care te simteai foarte bine atunci cand urmareai un meci? cum iti mai puti aduce placere in viata daca nu te mai uiti la ceea ce iti place, daca oamenii din Romania care au salarii mici ar sta doar sa munceasca, fara sa se mai bucure,, fara sa mai aiba ocazia de ai viziona ceva ce le aduce placere atunci de ce mai traiesc nu? adica viata trebuie sa o echilibrezi, sa combini munca cu placerile, iar vizionarea unui meci este o placere foarte ieftina, de aceea are becali bani sa plateasca jucatorii, iar suporterii se implica pentru a pastra aceasta placere, tie daca ti s-ar lua netul din orasul tau din cauza banilor nu te-ai implica sa ramana furnizorul de internet, ca sa nu ramai fara el, asa si microbisti se implica pentru nu pierde ceea ce le place

| viotedy a răspuns:

Microbist nu devii, te nasti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ai dreptate. Nici eu nu-i înţeleg pe ăştia care-şi dau tot salariul pe nişte bilete la un meci unde se vor călca pe picioare cu alţii, se vor înghesui ca să poată intra în stadion, vor sta la coadă, probabil vor avea probleme cu jandarmii, etc. La fel de bine l-ar putea vedea şi acasă de pe canapea.

Nu mai vorbesc de fanaticii ăia bizari, care se înjură de mame, se bat până leşină sau care intră pe teren să lovească/îmbrăţişeze un jucător...

Răspuns utilizator avertizat
| cavalerul11 a răspuns:

Aici cam ai dreptate insa eu ma uit la televizor la meciuri cate odata rare ori ma duc pe stadion decat sa dau bani multi pe bilete mai bine iau ceva folositor insa atmosfera de pe stadion e tare rau n-am ce zice dar foarte interesanta intrebarea ta insa fotbalul e cel mai spectaculos sport asa ca e misto cand urmaresti un meci si misto cand joci cu prieteni football dupa o bere si seminte si vin si ai incheiat ziua frumoasa dupa hai la tv la un meciwinking