| radumami a întrebat:

Cate flotari sa faci pe zi pentru cresterea muschilor?

Răspuns Câştigător
| AfroBelgianu a răspuns:

Salut, radumami

Muschii au nevoie si de odihna asa ca alege-ti programul cu atentie. Daca nu esti hotarat iata programul meu.

Luni : 15 flotari normale, 15 departate, 15 diamant ( cu mainile apropiate ), 15 flotari in maini, sprijinit de peret

Marti: Pauza, mananci foarte bine.

Miercuri : Programul de luni, daca crezi ca e necesar maresti procesul cu inca trei, cinci flotari. Mananci foarte bine.

Joi: Pauza

Vineri: Programul de luni si tractiuni la bara.

Sambata si Duminica: Odihna totala, si bei lactate pentru oase.

| radumami explică (pentru AfroBelgianu):

Dar tu cati ani ai?
dar la tine se cunoaste?

| radumami explică (pentru radumami):

Eu am 15 ani

| Cosmin86 a răspuns (pentru AfroBelgianu):

De ce nu faci si tractiuni la fel de multe ca flotari si tot asa, mai multe tipu? vrei sa ramana muschii spatelui in urma?

| David12Iulian86 a răspuns (pentru AfroBelgianu):

Cum adica flotari in maini? Flotari pike?

23 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. lucreaza-ti TOT corpul ( cu flotari lucrezi piept si triceps, doar 2 grupe amarate )

2. NU faci muschi cu flotari, ai nevoie de multe exercitii, ai nevoie de UN PROGRAM.

3. "pe zi" = aberatii de COPII MICI, muschii se dezvolta in zilele de pauza, in alea in care NU FACI NIMIC, in care se refac.

4. fara o alimentatie speciala, te PISI pe ele de exercitii, ca nu faci muschi

Termina cu aberatii de COPII MICI SI FIRAVI, du-te la sala si fa-ti o alimentatie speciala pentru muschi

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Pai intai vezi cate poti sa faci maxim.
daca de exemplu poti face maxim 30, atunci faci 4 serii a cate 20, iar la ultima faci pana cazi

| Anonim0100 a răspuns:

Buna.

Pai faci 3 serii de cate 20.

Pa, pa!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonim0100):

Serios? si asa faci muschi?

esti doar un copil mic, nu?

| aLeXaNdru145 a răspuns:

Nu mai fa deloc laughing du-te la sala

| comsacodrut a răspuns:

Daca esti incepator 2 serii de 20. Daca esti mai experimentat fa 2 serii de cate 50

| andreea9701 a răspuns:

70-100 pe zi

| Cosmin86 a răspuns (pentru andreea9701):

Alt copil mic

| radumami explică (pentru Cosmin86):

Am 15 ani ma

| Cosmin86 a răspuns (pentru radumami):

Se vede ca ai 15 ani. nu esti nici macar major => copil mic

pune mana si invata, ca muschii se fac foarte diferit de cum vrei tu

| Gheorghie_Ovidu_1993 a răspuns:

Muschi au nevoie! de odihna dar, fa 3 serii de cate 20 funda

| AndreiBossul1998 a răspuns:

5000 in 10 serii a cate 500.

| VanHelsing a răspuns:

Pe toate!

| FreakaDaDisk97 a răspuns:

Nu conteaza cate flotari trebuie sa faci pentru ca asta depide de om... daca vrei fibra (adica sa ai forta sa ai muschii conturati dar sa fie mici) faci 3 serii pana la epuizare... daca vrei masa (muschi mari cu forma frumoasa) faci in felul urmator:
sa zicem ca tu faci 15 flotari maxim...in acest caz vei face cate 3 serii a cate 10 flotari iar intre serii sa ai pauzade 5 minute cam asa...
daca faci 30 de flotari maxim trebuie sa faci cate 20 de flotari pe serie si tot asa...
Dar... pentru a face muschi trebuie sa mananci bine si sa lucrezi si cu gantere si haltere nu numai flotar...
Sper ca ti-am fost de ajutor

| Cosmin86 a răspuns (pentru FreakaDaDisk97):

Pentru masa faci flotari cu greutati legate de tine, sa poti maxim 8-10. Si sa maresti mereu greutatea.

p.s. : diferenta intre "masa" si "fibra" se face din alimentatie, NU din exercitii, exercitii faci MEREU doar pentru masa, chiar si in perioada de definire ( fibrare )

| Andrei_Grosu_1992 a răspuns:

Pe toate

| Ionut_Cosmin_2002_juIf a răspuns:

Cate poți
Sau faci de dimineața 30
si dupa ce îti faci dus seara înca 30 sau cate poți
Asa fac eu.

| Bordea_Costel_1961 a răspuns:

Eu fac 560 de flotari la trei zile si am 56 de ani.un expert poate sa-mi spuna eventuale efecte negative?