Salut, radumami
Muschii au nevoie si de odihna asa ca alege-ti programul cu atentie. Daca nu esti hotarat iata programul meu.
Luni : 15 flotari normale, 15 departate, 15 diamant ( cu mainile apropiate ), 15 flotari in maini, sprijinit de peret
Marti: Pauza, mananci foarte bine.
Miercuri : Programul de luni, daca crezi ca e necesar maresti procesul cu inca trei, cinci flotari. Mananci foarte bine.
Joi: Pauza
Vineri: Programul de luni si tractiuni la bara.
Sambata si Duminica: Odihna totala, si bei lactate pentru oase.
Dar tu cati ani ai?
dar la tine se cunoaste?
De ce nu faci si tractiuni la fel de multe ca flotari si tot asa, mai multe tipu? vrei sa ramana muschii spatelui in urma?
Cum adica flotari in maini? Flotari pike?
1. lucreaza-ti TOT corpul ( cu flotari lucrezi piept si triceps, doar 2 grupe amarate )
2. NU faci muschi cu flotari, ai nevoie de multe exercitii, ai nevoie de UN PROGRAM.
3. "pe zi" = aberatii de COPII MICI, muschii se dezvolta in zilele de pauza, in alea in care NU FACI NIMIC, in care se refac.
4. fara o alimentatie speciala, te PISI pe ele de exercitii, ca nu faci muschi
Termina cu aberatii de COPII MICI SI FIRAVI, du-te la sala si fa-ti o alimentatie speciala pentru muschi
Pai intai vezi cate poti sa faci maxim.
daca de exemplu poti face maxim 30, atunci faci 4 serii a cate 20, iar la ultima faci pana cazi
Serios? si asa faci muschi?
esti doar un copil mic, nu?
Daca esti incepator 2 serii de 20. Daca esti mai experimentat fa 2 serii de cate 50
Nu conteaza cate flotari trebuie sa faci pentru ca asta depide de om... daca vrei fibra (adica sa ai forta sa ai muschii conturati dar sa fie mici) faci 3 serii pana la epuizare... daca vrei masa (muschi mari cu forma frumoasa) faci in felul urmator:
sa zicem ca tu faci 15 flotari maxim...in acest caz vei face cate 3 serii a cate 10 flotari iar intre serii sa ai pauzade 5 minute cam asa...
daca faci 30 de flotari maxim trebuie sa faci cate 20 de flotari pe serie si tot asa...
Dar... pentru a face muschi trebuie sa mananci bine si sa lucrezi si cu gantere si haltere nu numai flotar...
Sper ca ti-am fost de ajutor
Pentru masa faci flotari cu greutati legate de tine, sa poti maxim 8-10. Si sa maresti mereu greutatea.
p.s. : diferenta intre "masa" si "fibra" se face din alimentatie, NU din exercitii, exercitii faci MEREU doar pentru masa, chiar si in perioada de definire ( fibrare )
Cate poți
Sau faci de dimineața 30
si dupa ce îti faci dus seara înca 30 sau cate poți
Asa fac eu.
Eu fac 560 de flotari la trei zile si am 56 de ani.un expert poate sa-mi spuna eventuale efecte negative?
Bia206 întreabă: